![]() |
|
Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Saramago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2025 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdir
|
|
![]() |
|
Saramago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2025 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Maalesef iyi haber veremiyorum. Benim teorim de bir saat once coktu. 😔
|
|
![]() |
|
Onlinewolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2020 Konum: Kutahya Durum: Aktif Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onlinewolf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirlisi olsun. Baska yollar deneyecegiz sanirim. Ben fan rolelerini bekliyorum kargodan. Dun den beri tekrarlamadi ariza, eskisine gore yapulan islemler sonucu hararet gostergesi daha stabil calisiyor. Ama dun usta, fan1 in calismadigini soyledi. Roleden de olabilirmis. Rolelerden sonra tekrar degerlendirilecek. Havalarda sogudu, benim hararet 90'i pek geçmedi. Zaten 90-95 lere geldiginde bu hata basliyordu. O arada fan acmasi gerekirken bir sorun mu olusuyor acaba diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
Evet sanırım. Ben de de bir iki gün gayet guzel gitti işler. Dun
gerceklesen olay bir sure yolculuktan sonra rolentide beklerken dusme
yasandi. Bir sure bekledikten sonra ibre maksimuma yukseldi ve ikinci
fan devreye girdi. Yani dustugunde hararet yukselmeye devam ediyor
gercekte. Bakalım bu bilgiyle yeni arayıslara girecegiz. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Onlinewolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2020 Konum: Kutahya Durum: Aktif Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onlinewolf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün yeni rolleri taktik. Hemen ardindan ustayla teste ciktik. Obd cihazini ben okudum , beyin deli gibi hararet verirleri okuyor. 70-75-92-89-38-40-85-90-102-105 buna benzer alakasiz atlamalar gordum. Sonrasinda bu veriler gostergeye yansiyor. Roleler degismeden once fan1 calismiyordu. Orjinal fransiz role almistim, onlari takinca fan1 duzeldi. Ama genel sorunumuz devam ediyor. Usta beyin getirdip deneyecek. İki uc gun deneyelim. Fark olusturacakmi bakicaz. Bir kac gune beyin gelir. Haberlesiriz.
|
|
![]() |
|
Boyle bir ustaya rastlamis oldugunuz icin sanslisiniz. Beyin getirtip deneme yapacak. Bravo dogrusu. Ben de giderim o ustaya gerekirse. Merakla bekliyorum gelismeleri. Umarim bu kez cozulur ki baska alternatif kalmadi Kolay gelsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |