![]() |
|
Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Saramago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2025 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdir
|
|
![]() |
|
Saramago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2025 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef iyi haber veremiyorum. Benim teorim de bir saat once coktu. 😔
|
|
![]() |
|
Onlinewolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2020 Konum: Kutahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onlinewolf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirlisi olsun. Baska yollar deneyecegiz sanirim. Ben fan rolelerini bekliyorum kargodan. Dun den beri tekrarlamadi ariza, eskisine gore yapulan islemler sonucu hararet gostergesi daha stabil calisiyor. Ama dun usta, fan1 in calismadigini soyledi. Roleden de olabilirmis. Rolelerden sonra tekrar degerlendirilecek. Havalarda sogudu, benim hararet 90'i pek geçmedi. Zaten 90-95 lere geldiginde bu hata basliyordu. O arada fan acmasi gerekirken bir sorun mu olusuyor acaba diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |