![]() |
|
cam filmi tavsiyeleri / beylikdüzü civarında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fufu206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 Saat 13:03 |
|
arkadaşlar, arabama cam filmi çektirmeyi düşünüyorum da 150-250 lira civarında, kalitesine güvendiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba beylikdüzü - avcılar - bahçelievler civarında bir yerde.ayrıca ön camları orta, arka camları daha koyu yapmayı düşünüyorum. görüşünü tuhaf olur mu sizce :)
teşekkürler,
ufuk
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
azıcık daha fazla ver kalite film yaptır. ( llumar) 0212 593 85 15 fetullah beyle görüş merkezinizden gökhan verdi numarınızı de yeride avcılarda.
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
b.düzü koçtaş sonax ta tufan var..ama onlarda fiat sabit 400 TL
|
||
A3
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
önler arkalar çok abes durcagını sanmam
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
abes durmaz.gayet güzel olur. llumar bence de güzel marka.
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lanet olsun cam filmine çok polis çeviriyor ya para vermekten bıktım artık heryerde.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
1 kere durdurmadı vala deniz
gerçi bnmkiler orta koyulukta ondan galiba..
|
||
A3
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
emin benim film baya koyu renk gündüz bile zor görünüyor içeri birde sen fazla gezmiyosun galiba arabayla ben hemen hemen haftanın 4 yada 5 gecesi dışardayım arabayla
![]() ![]() ![]() |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
|
o doğru işte kardeşim hanım salmıo wala çıkamıoz öyle hergece hergece
sabah eminönü akşam evinönü :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |