![]() |
|
307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle araç cok güzel olmuş hayırlı olsun ama modifiye yapınca illa öndeki aslan sökülecek diye birşey yok. :D bizim 106 da modlu öndeki amblem duruyor.106 ların hemen hemen hepsinde arka amblem bozulur yada düşer bizimkiside düşmüştü orayı siyaha boyattık kabartma şeklinde duruyor öndekide gayet güzel duruyor sayın formulaone
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tek kelimeyle harika olmuş acaba diorum yayları biraz kessenmi
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
iyi günlerde kullan kaza bela vermesin allah. başarılı çalışma olmuş dostum.ama fren disklerini unutmuşsun içini aynı renk boyasan güzel olurdu...
Düzenleyen GiTaRRa - 09 Kasım 2010 Saat 02:22 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın oraya kalıper dısk kapakları sıparıs ettım onları beklıyorum goze hos gelmıyor suan haklısın :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |