![]() |
|
arka stop karartma yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencde kesinllikle boyatma bende trans.faplama yaptırdım harika oldu gece görüntü mükemmel oluyor
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya benim stoplar da siyah bunun muayene ye engel olacağını bilmiyordum ve muayene ye 1 ay kaldı. Peki bu ledli stoplar engel oluyor mu muayeneye???
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
led stop muayeneye engel olmaz da cebine olabilir :)) Eğer led ağır geliyorsa şeffaf stop ta taktırabilirsin. Muayene hoooooytt diyolar ama sen uyarınca susuyolar. (hemşerim karartma değil bu diyosun bak bakalım diyosun anlıyolar :) )
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eee Gülü Seven Dikenine Katlanacak Yok Öyle Bedavadan Aracı Ciks Yapmak... ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |