![]() |
|
APP PLAKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kaç ay önce polis beni de durdurdu orijinal plakanı tak yoksa bir daha ki denk gelişinde ceza yazarız dedi bense tamam dedim ama bende orijinal plaka yok (aracı polisten almıştım)
ertesi gün tanıdık trafikçi vardı ona plakayı gösterdim içindeki bandroller ve mühürleri tam ama plaka gösterişli karakterler normalden fazla kalın arkadaş dedi ki korkma ceza yazamazlar yazarlarsa dava açarız dedi verdi coşkuyu ve hala aynı plakayla dolaşıyorum kimse bir şey demedi hatta uzun yola bile çıktım.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzuldum yaw genlık hevesı nedır bılmıyolar kendılerı yapamıyorya adılerın buyuk konusmım ama plaka onemlı degıl usta kendımı bukadar assalatmam usta
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |