![]() |
|
Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onlinewolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2020 Konum: Kutahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onlinewolf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 36 Dakika önce Saat 10:29 |
Merhabalar 2012 model 206+ aracımda hararet göstergesinde aşağıdaki sorunlar oluştu. Benzer sorun yasayan varmi. Neyden kaynaklanabilir? Sanayide yaptırmak mumkun olmadi. Servise randevu aldim cuma gününe. Bu konuda fikir sahibi olan varsa yinede yardımlarını bekliyorum.
🛠 Yapılanlar
|
|
![]() |
|
Saramago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Dakika önce Konum: Istanbul Durum: Aktif Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, Bu metni ben yazsaydım, "Termostat degistikten sonraki gun “Antipollution Fault” uyarisi verdi ve ariza isigi yakti." cumlesi hariç aynı metni yazardım. Aynı
problemi yasıyoruz. Uzun ugraslar verildi. Ancak varılan yer problemin
kaynagının "beyin" oldugu. Ama henuz bir mudahale yapılamadı. Gercekten merak ediyorum servis ne diyecek? Kolaylıklar diliyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |