![]() |
|
Sprey Boya ile Jant Boyama Uygulaması - Resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
rekabet yok abi, el emeği göz nuru var :) çok yaşa emi :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
||
Yav iyi hoş diyosunuzda Bursaya gelmek bi masraf,orda boya işlemleri sırasında aracın yatması ayrı bişey :)
Aziz dostum , pm ini aldım o taraflara geçersem bi çayını içerim :) Düzenleyen tlp - 27 Mayıs 2013 Saat 13:37 |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
bu sanayideki boyacıların illere göre bu kadar fiyat farkı olcağını sanmıyorum. ben burda kime sorduysam 200 tl demişlerdi.(4jant) sonra bi tanıdık boyacıya 150 tl ye boyattım.
illa il dışında bi yere boyatcaksanız aracı takoz üstünde brakıp, lastikleri çıkartıp başka bi araçla veya kargoyla gönderebilirsiniz. ama buda baya maliyetli olur
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
jantların boyama için biyere gittiği yok yav, tlp le birlikte boyayacağım bende (deneyimli birinin yardımı iyi olur)
tlp eywallah her zaman beklerim.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
evet zor iş kabul ediyorum ama denemeden koy verirsem olmaz. :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
||
Bu iş cesaret işi
Kimi yapar kimi yapmaz Durup dururken 150 TL de olsa veremem o 150 TL ile balta değiştiririm,yağını değiştiririm v.s. Hani daha yararlı işlere kullanabilirim Nacizane düşüncem Amaç el emeği bişeyler yapıp karşısına geçip izlemek :) keyif allmak :)
|
|||
![]() |
|||
||
evet yani tutturamazsam falan giden 20-30 tl olacak yada olmayacak, o zaman düşünürüm 150 tl yi :)
onur kardeşim konuda ki 2nci etap güzel olmuş, o şekilde olsa razıyım :) çizikleri gören acemi diyecek ama ben yapmadım :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Bak çizik konusu hassas
Allahtan bende darbe yoktu,o yüzden rahattım yani Diğer türlü macun falan atıyolar galiba,o kadar derin tam bilmiyorum
|
|||
![]() |
|||
||
Valla bizim (benim,kendi şahsıma konuşayım) biyere gittiğim yok,sen 3.turada çıkabilirsin
![]() Ben bişey iddasına girmiyorum ki Sadece şuan için (keyfi olarak) o işe kalkamam diyorum En önemlisi ne biliyomusun ? Aracın 2-4 gün arası yatması Bu benim için büyük bir etken (iş gereği izmit-adapazarı yol gidiyorum hergün,arabanın olmaması büyük sorun).Bu nedenle keyfi diyorum.Ben 3 ayda bir yağ değiştiriyorum.Daha yararlı işten kastım budur ![]() Ayrıca benim birini dinleme yada dinlememe gibi bir durumumda yok ![]() Bu işe girişip yapmışım,iş işten geçti,olana çare henüz bulunamadı ![]() Hee aziz kardeşim bu durum için ne der bilemem,sonuçta oda onun fikri ve keyfi Bu zamana kadar benimsemiş olduğum prensip var,ve hiç şaşmadan uygulamışımdır "Hatanın yada yanlışın, hata yada yanlış olduğunu bilmen için o işi yapman lazım."Bu zamana kadar tecrübelerimi bu prensibe göre edindim.Önemliside hepsinden ders çıkardım.Ve bunuda ilk bilgisayarım power supply de yazan voltaj değerini değiştirerek anladım ![]() ![]() Bekleyelim görellim,çıkarsa yanlış yapmışızdır (ki ben çıkmayacak diye boyamadım) , atmazsada bir ilki başarmışızdır ![]() Tekrar diyorum aziz kardeşimin fikri ve keyfi kendine kalmış Nacizane düşüncem budur,Saygılar
![]() Düzenleyen tlp - 27 Mayıs 2013 Saat 21:00 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |