![]() |
|
ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
J3udu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 5 Saat 49 Dakika önce Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 46 Dakika önce Saat 01:16 |
Arkadaşlar merhaba foruma yeni kaydoldum inceledim fakat buna benzer bir mesajı göremedim.
Aracımda ki sorun başta direksiyonu kalkış anında özellikle hafif eğimli bir yolda hafif oynattığımda ESP-ASR ve ABS Fren Sistemi arızası almamla başladı. Bu arızayı verdiğinde araçta ki elektrik anlık olarak kesiliyor ama araç stop etmiyor sonrasında elektrik düzene giriyordu. Daha sonra aracı stop edip park edip tekrar araca bindiğimde araçta elektriğin tamamen gitmesiyle sorunum daha da buyudu bu sorunu once kutup basini sokup takarak gidermeye basladim daha sonra sadece kutup basindan beyne ve aku ustu sigorta kutusuna giden kablonun akuye baglanan ucuna dokundugumda da gittigini fark ettim. Ustama gittigimde sorunun 3 baslikta olabilecegini bunlarin aku / akuden beyne giden kabloda / aku ustu sigorta kutusunda olabilecegini soyledi. Akum yeni daha 1 yillik ve marşta veya olcumlerde sorunum yok. Kablonunda lehimlerini yeniledik herhangi bir duzelme olmadi. Aku ustu sigorta kutusunu da degistirdim sorun yine cozulmedi. Bu ariza direksiyon kutum revize edildikten sonra basladi ama ustaya sordugumda denk gelmistir kutuyla alakali bir durum gibi gorunmuyor dedi. Var midir bu sorunu yasayan yol gosterebilecek kimse ? Degerli dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Saygilar ! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |