![]() |
|
TAKAS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 00:37 |
|||
ARKADAŞLAR ARACIMI BELKİ BİLİYORSUNUZDUR 306 1.6 XS BENİM ASLAN PARÇASIYLA LAGUNA TAKAS EDMEK İSTİYOR ARAÇ ŞU
BUDA BENİMKİ NE DERSİNİZ?
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ABİ TAKASLARA AÇIĞIM AMA ALTTA MASRAF VAR YAZIOR ONU GÖRMEDİM :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
atesoyuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atesoyuer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Asla vermem bu aslan parçasını
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ya dört kapılı arabaları sormamdaki mantık ailemle binmek için bende bi araba daha var 2001 kartal onu vermeyi düşünüyorum o yüzden bi benim araba kalıcak dört kapıya çevirsemmi diye düşünüyorum...
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
Saçmalama hacı bu ne yaa.. Kıyılır mı bununla takas etmek için senin arabana..
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Abi sat kartalı üstüne koy 3-4 bin git 98 model 4 kapı polo al tüplü kafan rahat etsin. 306 kenarda kalsın....
Düzenleyen dogan106 - 01 Kasım 2013 Saat 08:56 |
||||
![]() |
||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||
SEN 306 GÖZDEN ÇIKARMIŞSIN ANLAŞILAN AMA BU TARZ ARABALARLA SAKIN TAKASA GİRME HEM KENDİNE HEMDE ARABANA YAZIK EDERSİN...
|
||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||
![]() |
||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|||
lagunaları severim ama baya hor kullanılmış sanki.
bence de macereaya gerek yok..
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Bulasma sakin senin aslanin birkere ruhu yeter gti gorunumlu :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|||
ilk kasa laguna lara takıntılı dercede hasta olurum . hani ekstradan bi para olsa 2. araç olarak 3.0 initiale modelinden düşünmeden alıcam o derece severim bu aracı. fanatikliği bir kenara bırakayım
laguna nın ilan bilgileri hatalı girilmiş. bu araç 2.0 motor 110 hp dir
ilanda 2.5 170 hp girmiş zaten laguna nın 2.0 motorları ya 110 luk yada 140 lık volvo motor diye tabir edilir. bunları geçelim kartal aracınızla takas mantıklı olabilir ama aslana sakın kıymayın. kafamda bi canlandırdım aslan la bu laguna yı yanyana getirince aslan nın bambaşka bi havası var. |
||||
![]() |
||||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|||
bencede seninkisi daha duzgun duruyor birde laguna gerçekten yipranik duruyor ama keyif ve fikir senin tabiiki :)
|
||||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||||
![]() |
||||
|||
aynen dimi :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
tabiki.. ama öndeki BLUE GARAGE' yi sildirecem sana kardeşim...
|
||||
![]() |
||||
|||
hacı abi hangi amaçla dedin bilmiom ama onu zaten polisin 77 liralık ceza tehditi ile çıkardım ben :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
buluşmada var dı, daha sonra ben görmedim senin arabayı ondan dedim
![]() |
||||
![]() |
||||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
takas yapıp başına bela mı alıcaksın be hocam boşver senin arabanın şu diri duruşu yeter kendi bildiğin araba sonuçta başına iş alma derim ben
![]() |
||||
hayat direnmektir
|
||||
![]() |
||||
|||
YOK HOCAM TAKAS EDMİYORUM O KARARIMDAN VAZ GEÇTİM :) KIZ İSTEME MUHABBETİ OLURSA TEMELLİ SATICAM ARABAYI AMA YAZA DOĞRU ALMAK KOŞULYLA :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |