![]() |
|
aracımın su eksiltme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: otomobil Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 00:00 |
![]() bi ustaya gösterdim radyatörün değişmesi gerekir dedi aracım conta yakmamış ama yinede sizinle paylaşalım dedim su eksiltmesinin ve hararet yapasının sebebini bilenler lütfen yardımcı olsunlar
![]() |
|
bir tutkudur peugeot
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç radyatör çatlak tıkayıcı isimli şeyi kullanmadan hiçbir ustaya boşuna para verme. fiyatı 5 tl. sorununu büyük ihtimalle çözecektir...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: otomobil Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatöt tıkalı ise ona yapabilinecek bişey ar mı acaba açmak icin
|
|
bir tutkudur peugeot
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba.arkadaşım radyatör falan değişme.ben arabayı kullanıyorum parkediyorum sislerin ordan sular akıp duruyo bı haftadır.gittim motorcuya.bı göz gezdırdı hemen radyator degıscek dedı.yoksa conta yakarsın dedı.haydııı.orjınal radyator 280 ,cın malı 180 dedı.aradım şahin pejoyu valeo marka orjınal radyatoru 180 e verıyo.benı kerız zannettı motorcu.komşum toyotada motorcu sordum.geldı baktı.radyatoru actı kapagın contası takılan yerde kaldı.aslında kapakta olması gerekıyomus.gıttım kartal sanayıden 20 lıraya orjınal kapak aldım.bi gram su akmıyor.su an sorunsuz kullanıyorum.bilgin olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |