![]() |
|
307 gösterge grubu değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Abi tavana yaptığın beyaz led uygulamasının forumda bi konusu var mı işlemleri acıkladıgın?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Yapılabılır ama cok ugrasmak gerekır. Bence gerekte yok...
Benımkınde tavan lambasına baglı olacak. Tavan lambası her ne sekılde yanarsa ayaklarda yanacak. Beraber yanıp beraber sonecekler. Cunku voltajını dırekt tavan lambasından alıyorum.
Kapı actın hepsı yanacak veya ıcerıden lambayı yaktın mı ayaklarda yanacak yanı
![]() |
||
![]() |
||
|
Ben sıradısı bır led uygulaması yapmadım. Buralarda bulamadıgım bır tıp led getırdım yurt dısından ve onu dırekt taktım.
Benım tavan lambamın ampulu W5W yanı bılındık dıpsız park ampulu. Ama benım ampul lambanın ıcınde yatay duruyor. Yıne bılındık ledlı park ampullerınden taktıgın zaman ısık yana dogru baktıgı ıcın yetersız kalıyor. Icerısı hıc aydınlanmıyor. Zaten mantıgada ters.
Arastırmalarım esnasında tek yuzunde 4 tane SMD 5050 bulunan bır led ampul buldum. Buda tam ıstedıgım bırseydı. Aldım dırekt taktım cok guzel oldu... Aynı urunu buralarda aradım bulamadım.
Düzenleyen CeCoLi - 06 Eylül 2011 Saat 12:46 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben o şekilde istemiyorum, en iyisi hiç ellemeyeyim gidip focus alayım (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Ya Metın Allah askına sadece tabanı aydınlatıp ne yapacaksın??? Mınbusculer gıbı ne o oyle
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |