![]() |
|
Aslanımla Bayram Yolculuğu ve Yakıt Değeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 16:52 |
Malum bu bayramda tatil 9 gün olunca memleket bizi çağırdı 28/08/2011 saat gece 2 de başlayan ortalama 500 km ve normal şartlarda ortalama molalar dahil araçla 5 - 6 saat süren yol 28/08/2011 günü öğelden sonra 2 gibi bitti yaklaşık 12 saat ve müthiş trafik var yollarda dur kalk ağır ağır yolu bitirdik ama bizde bittik.
![]() İstanbul sultanbeyli shell'den fullediğim depoyu kat edilen yol 525 km olduğunda Kastamonu Tosya shell'de tekrar fulledim ve 110 tl euro dizel yakıt aldı aracımdan gayet memnunum ve gerçekten çok az yaktı bundan da azını beklemiyorum Aracım 2004 model ve 125.000 km de yola çıkmadan hava filtresini değiştirdim ve sıfır 4 lastik aldım Goodyear Efficient Grip 195/65/15 91V Peugeot'a hdi teknolojisini bizlere sunduğu için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |