![]() |
|
rolanti sabit durmuyor 306 griff |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 16:38 |
benim araba 306 rolanti çok geziniyor bazen stop ediyor neden yapabilir?
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce kendini bi tanıtsaydın keşke..
Aramıza hoşgeldin Düzenleyen sinan-s - 08 Kasım 2008 Saat 17:26 |
|
![]() |
|
Aramıza Hoşgeldin
aktif kalman dileği ile...
|
|
![]() |
|
ertan2512 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeotlar öyle nedense hep sabit kalmıyo o rolanti ya
![]() neyse şaka bi yana benim araçlarımda yaşadığım benzer sorunlara karşılık söyliyim:
1-Motor sıcaklık müşiri yada bilimum müşirler (bilgisayarda bağlatınca çıkar)
2-hava sensörü
3-buji veya buji kablosu
4-bobin
5-görmek lazım ![]() Düzenleyen ertan2512 - 08 Kasım 2008 Saat 17:28 |
|
![]() |
|
rolanti müşürünü ilk olarak temizlet..olmazsa bilgisayara sokarsın..
|
|
![]() |
|
arkadaşlar özür dilerim acemiliğime verin. hoş bulduk
adım emin 1969 dogumluyum istanbul pendik te ikame ediyorum
cevap yazan arkadaşlarıma teşekür ederim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Cengiz abi yüksek ihtimalle sensör sorunu. Çok fazla masraf çıkarmaz ama teşhisi biraz zor olacaktır. Ucuz ama tespiti uğraştırıcı bir sıkıntı. Öncelikle aracı bilgisayara bağlamakta fayda var. 8 numaralı parça diye biliyorum. Yanlışım varsa 306 cı arkadaşlar uyarsın..
![]() |
|
![]() |
|
Daha saglıklı bır tespıt ıcın aracı gormek lazım ama bunun mumkun olmadıgı durumlarda daha detaylı bılgı ısımızı gorecektır
Ilk aklıma gelen soru aracınızda her hangı bır modıfıkasyon varmı Ozellıkle derecelı egzantrık takıldımı araca arac kac bınde enjeksıyonlarda tıkanma olabılır Tevzı makarasından olabılır bujılerden olabılır hava fılıtrenız tıkanmıs olabılır cok bılınmeyenlı denklem bız sadece ıhtımmallerı azaltamk ıcın detaylı bılgı ıstıyoruz |
|
![]() |
|
boğazda pislik olabilir buyuk ihtimalle boğaz temizlenecek ve olay devam ederse rölanti valfi veya müşürü arızalı diye tahmin ediyorum.karbiratör veya enjeksiyon işi yapan bi ustaya götürmeni tavsiye ederim |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Ahmet abi msn ini özel mesaj yolu ile gönderirmisin.Ekliyeyim..
|
|
![]() |
|
bence rolantı valfınden kaynaklanıyor...
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Emin Abi Hoşgeldin aramıza, bende Altkaynarca/Pendik te ikamet ediyorum ve Topselvi de büyüdüm. Yakınmıyız sen neresindesin Pendiğin...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
merhaba hakan bende eski topselviliyim 1985 e kadar Abdi İpekçi parkı yanında oturdum şu an dolayobada oturuyorum. görüşmek dileği ile......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |