![]() |
|
Led Peugeot Logo Yardım. . . |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam fikrim gayet mantıklı fakat bu kadar az led le mat bir görüntü elde etmiş olmazmıyız---aslında elimde çıkma logo olsa denerdim fakat elimde logo yok olsa daha net fikir elde edebilridim....
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben led sayisi hakkinda bisey soylemedim. Yine sen arka tarafta kac tane led koymak istiyorsan koy. Hem de baski devre uzerine de istiyorsan rahatlikla yapabilirsin cunku ust taraftaki kucuklara kafalarinin gecip gecmeyecegini kontrol etmene gerek kalmayacak. Sana lazim olan, logonun buyuklugu kadar film, ve bir o buyuklukle delikli pertinaks ya da baski devre. Sonra diz ledlerini kafana gore. Onunde film olacagi icin isik dagilacaktir o yuzden ledleri arka tarafta gelisiguzel koyabilirsin. |
||
![]() |
||
|
peki hocam ledleri deliklerden çıkarmadan renkli plastik kağıda sabitlicem buda arada mesafe bıralaca acaba sığarmıki logo yerine....
|
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ledler armadaki peteklerden dışarı bakacaksa çok kötü bir görüntü ortaya çıkar, koliva beyin önerisi bence gayet makul, diğer kısmı artık deneme yanılma ve logo ile civarını incelemekle siz öğrenebilirsiniz. |
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Cikarip denemek gerek. Bu yontemle delikli pertinaks kukllanirsan aydinlatma devresinin kalinligi 1 veya 1,5 cm olur. Diger taraftan boyle mercek kafali ledlerden ziyade minik SMD led denilen ledlerden de kullanabilirsin. Ornegin soyle bisey yapmislar: ![]() |
||
![]() |
||
|
şuanki tasam ışık eşit miktarda dağılcakmı ???bunuda öğrenmek için denmek lazım fakat çıkma logo yok
|
||
![]() |
||
|
güncell
|
||
![]() |
||
|
Yol bilgisayarinin arkasinda 3 adet lamba var. Ekran bu lambalara gore buyuk olmasina ragmen isik gayet guzel ekrana esit bir sekilde dagilabiliyor. Kaldiki senin uygulamanda o kutucuklardan zaten fark olsa bile anlasilamaz. Zaten herbir tarafina led doseyeceksin o yuzden fark olmasina imkan bile kalmaz. |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ben burada bir konuyu düzeltmek istiyorum koliva bir konuda yanılmış sanırım, seri yada paralel istediğin kadar led bağlayabilirsin, voltajda herhangi bir değişiklik olmaz, sadece çekeceği akım vazlalaşır araç aküsü de 60Ah olduğu için sıkıntı yaşamazsın. ikinci olarak verilen resimde dirençler (-) ye bağlanmış, dirençleri (+) ya bağlaman gerekir, diğer türlü herhangi bir şasede bütün ledlerin yanar, senin yerinde olsam anod yani artı uca birde zener diyot koyardım ne olur ne olmaz ters gerilimde koruyucu olur. |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
şimdi burda fotoğraf makinesinin ISO değeri çok önemli. hem diyafram açma-kapama hızı ne kadar? bak bunlar tüm görüntüyü çok değiştirir. ayrıca eğer mercek çapı eğer 1,26'dan küçükse, ve ışık açısı 45dereceden yüksek ise ki bu görüntüyü bozar...
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
ışık testi için çıkma bir logo ya ihtiyacım var faakt bir türlü bulamadım---şuanki düşüncem altıgenleri delip arakasına beyaz plastik aksamı koyup 3 lü gruplar haline şerit led döşeyeceğim ---şerit led de zener diyot a gerek varmı ---şerit led in bildiğim kadarıyla dirençleri hazır---
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
çıkmacılarda bulursun logoyu
|
||
![]() |
||
|
kaybolup gitmesin günceli. . .
|
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
En güzeli koliva beyin dediği gibi logo arkasına şeffaf yada mat beyaz bir film şeridi, arkaya da istediğiniz renkte ledler olmasıdır bence :)
|
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
|
evet şuanki düşüncem o fakat çıkma logo bulmam lazım denemek için orjinal logoyla oynamak istemiyorum elimde kalır fln....
|
||
![]() |
||
|
Konuyu Çeşitli Şekillerle ve İfadelerle Güncel Tutman Doğru Değil Faruk um..
![]() |
||
![]() |
||
|
kusura bakma albayım yanlış olduğunu bilmiyordum
![]() |
||
![]() |
||
|
aslında hos bır calısma yalnız onden bakan adamın gorus acısını bozar ısık ıgne gıbı batar adamın gozune artı aslan fazla bellı olmuyor dedıgınız gıbı yorumlarda zaman ayarlayıcı potosyo metrelı kucuk bı devre ıle kısa bılır yada 2.2 ohm hat sonu drencı ıle yada 1 k lık drencle ısıgı zayıflata bılır
Düzenleyen ahmetsemiz - 17 Ağustos 2011 Saat 02:13 |
||
![]() |
||
|
böyle bir dezavantajı olduğu için altıgenleri delip arkasına buzlu plastik parça onun arkasına da 3 lü gruplar halinde şerit led döşeyceğim aslanda belli olur gözü de yormaz diye düşünüyorum--denemek için çıkma logo arıyorum breadboard gibi kullanmak orjinali elimde kalır fln :)))
|
||
![]() |
||
|
güncell...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |