![]() |
|
Direksiyonu tam tur yaptığımda gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mutiii24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dilerim ters yazmışım .
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorun degıl abıcım. ben c.kale yı ıyı bılırım. ayak basmadıgım yerı yoktur :)) zaten ç.kale ye genel olarak kesan uzerınden gelınır. sende bılırsın asagıdan pek kımse gelmez. otobus sırketlerıde ordan gelmez...
|
|
![]() |
|
mutiii24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Evet Keşandan gelirsen sorun degil
|
|
![]() |
|
ben yıllardır kesandan gelır gıderım. hem yollarda guzel. koru dagının sonuna kadar kaymak gıbı yol. ordan gerıye de cok bırsey yok zaten...
bır kere bursa uzerınden zorunlu olarak gıtmıstım. o zaman c.kaleden otobuse bınmıstım. cok sıs oldugundan vapur karsıya gecemeyınce kaptan bızı bursa uzerınden getırmıstı :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hidrolik direksiyon konusu nerelere gelmiş Yarabbim :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Yine bekleriz gel buyur eski günleri anarsın ::::D
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Hidrolik direksiyon olan bütün arabalarda olur.. Vites boşta dururken tam tur saga sola cevirince 100-200 devir oynar, farlarda da cok kısa süreligine kısılma olabilir..
|
|
![]() |
|
se®k@n ben de tam onu diecektim. benimarabamda direksiyonu çevirince devirde bir canlanma oluyor. daha önce paliomda böyle bireyle karşılaşmamıştım. bunun biryerine 100 TL sıkışmış ama neresine diyordum. görüyorum ki bunu yaşayan tek ben değilim. Yani bu bir arıza değil mi diyorsun?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |