![]() |
|
Peugeot 106 Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2015 Saat 15:33 |
|
Arkadaşlar Merhaba,
Dün gece istanbulda inanılmaz bir trafik vardı. uzun süre trafikte kaldım. araç hararet 90 C yi geçmedi. 90 a geliyor fan açıyor sonra fan duruyor. Buraya kadar normal. Ama trafik açılınca aracın çekişi düştü zor hızlandım. sizce neden olabilir. hararet 80 C lere düşünce araç yine eskisi gibi çok seri oldu. Böyle bir durum normalmidir? 98 106 1,4xr
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçenlerde bende istanbul'dan geçerken aynı şekilde oldu hararet 90'ı bir tık geçti sora 2. vitese atınca araba rahatlayıp 90'ın altına düşüyordu problem olmadığı kanısındayım
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
![]() |
||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim demek istediğim o değil, trafik açılınca hızlanırsınız ya hani. ben normalinden zor hızlandım gaz yememeye başladı araba. 3-4 dk sonra düzelti canavar oldu. bu arada hararette düştü 80 lere..
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
Muhasebeci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhasebeci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı durum benim aracımda da var istanbul trafiği peugeot lara yaramıyor galiba hararet 90 a çıktıktan sonra bi süre çekiş düşüyor yaz aylarında sıkıntı olmaz inş. ben yinede her halükarda bi radyatörcüye göstericem aracı
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Degisik bi dutum benim 100 lere dayaniyo yazin ama hic cekis problemi ypmadi.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |