![]() |
|
[Acil Yardım]206+ Plus Frene Basınca Ses Geliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2010 Saat 15:34 |
Frene Bastığımda Araba Durucakken İç Gıdıklayıcı Bir Ses Geliyor. Bunun Nedeni Ne Olabilir.
|
|
![]() |
|
Anatolianss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anatolianss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç gıdıklayıcı derken böyle kuş sesi gibi mi yoksa ? Aynı sorun bende de bazen oluo özellikle yagmurlu hava sonrasında.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balata yada dısklerden kaynaklanıyor olabılır
|
|
![]() |
|
balata temizleyici spreyler var sık hiç birşey kalmaz
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Yok Abicim Ankarada Oturuyorum Zaten Yağmur Nerdee Doğru Dürüst Kar Bile Yağmadı :) Aynen Dediğin Gibi Kuş Sesi Gibi Ses Geliyor. Korkum Balatanın Bitmesi :S Ama 4 Aylık Arabanın Balatası Hemen Bitermi ?
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Balataların bitmiş olabilir. Ya da disklerinde eğrilme veya ömrü tükenmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
4 Aylık Arabanın Baltası Bitiyosa Artık 2 Sene Sonra Hurdaya Çıkar Demekki :S
|
|
![]() |
|
Araba Daha 4.000 km de.
|
|
![]() |
|
Anatolianss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anatolianss
Balatanın bitmediğini düşünüyorsan ki kendin kullandığın için bunu tahmin edebiliyorsundur bence arkadaşların dediği gibi balata temizleyici sprey kullanmayı dene. Ben de aynısını yapacağım.
|
|
![]() |
|
4,000 km de arabanın balatası bıtmea zgarantılı araban gıt goster baksınlar mecbur bakacakalr
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
garantili araba,, balataya pislik girmiştir.. bi temizer gönderirler..
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
207 de de bu sorunu çözememişlerdi...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
sert balata kullaniyorlar ondan oluyor bence benim 206 da var
pejo simdiye kadar hangi sorunu cozduki adamlar akilli sorunsuz yapsalar parayi nerden kazanacaklar ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
o sorun benimkindede var firene basinca ses cikiyodu. gittim bohs un balatasini aldim degistirtdim hala var; benimkide kuru havalarda yapiyo
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
balatana sprey sıkıp gönderirler..Muhtemelen toz kaçmıştır..Onun dışında adamına göre balata 5000de de biter 50.000de de..Bu major bir problem degildir, hiç canını sıkma..
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Balataları 10-15 gün önce değiştirdim, diskler fena değil, benim arabada da var frenle gelen hafif bir ıslık sesi. Islıklayarak biniyorum.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Aynen..Spreyle bir şey kalmaz.Tozlanmıştır..
En kötü ihtimal fren balatalarını degiştirirsin
|
|
![]() |
|
Muhtemelen toz'dan ötürü ses geliyodur. Bende Kasım ayından beri 206 + 1.4 benzinli kullanıyorum . Gerçekten çok memnunum . 7500 km'yi devirdim
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |