![]() |
|
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:30 |
arkadaşlar 206+ 1,4 dizel aracıma powerbox ( hız kiti ) taktırmak istiyorum sizce uygun olur mu??
|
|
![]() |
|
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabi uygun olanları var
|
|
Peugeot 206 GTİ 2.0 < 2002 > || 158 HP + Elektirikli bLow off || 2 Ay Sonra >> 376 HP + 65 HP Nos Kiti = 441 HP
Türkiyede Tek Olacak ! :) |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Powebox ların pek'te işe yaradıklarını zannetmiyorum bir ara heveslenmiştim biraz araştırınca vazgeçtim. Onun yerine imkanın var ise araç zaten dizel git yazılım yüklet o zaman hissedilir bir fark olacaktır aracında..
Düzenleyen rifatseker - 16 Haziran 2011 Saat 19:50 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
48gs306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bu uygulama yaptıran arkadaşım var çok işe yaramıyor.bizzat test ettik biz küçüçükte olsa fark var bu kadar paraya degmez.yazılım yaparsan dizel araçlarda maksimum 15-20 hp güç elde edersin gaza bastıgında gaz pedalında fark edersin.sorunsuz olur.şimdiden hayırlı olsun.
|
|
peugeot 306 1.6 griffe
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence gerek yok arabanın motor alsamına yapılan bazı şeyler motorun ömrünü azaltıyor.
|
|
![]() |
|
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
peki bu yazılım ne kadara yapılıyor.ve nerde oluyor??? |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Gitmek degıl marifet durmakta :)
Bence degmez 1,4 araca |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım duydum kadarıyla dıe soyluyorum arkadasımda var 206 hdı o yaptı yukarıda yazılarıda okudum pugti kenan abının dedın gıbı motorun omrunu azaltıo arkadasım o yuzden sattı suann 207 rc aldı ama takdır sızın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |