![]() |
|
1.yıl bakım masrafları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
magnabaris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı magnabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 Saat 11:52 |
Herkese merhabalar...
Geçen sene 206+ 1.4 hdi otomobil aldım ve aracımı bugün 1.yıl bakımları için servise bıraktım. Servisciye yapılacak işlemleri ve fiyatını sordum,aldığım cvp beni baya bi şaşırttı,Yağ,yağ filtresi,hava ve polen filtresi değiştireceklermiş aracın kontrollerini yapacaklarmış v.s.bunun için tam 300 tl fiyat çektiler,fiyatınız çok fazla,aracım garantili olmasa asla size getirmezdim dedim.Bu saymış olduğum parçaları dısarıda bir araştırmasını yaptım.parçaların toplam fiyatı 100 tl yi bile bulmuyor.Yarın aracımı almaya gideceğim ve fiyatı düşürebildiğim kadar düşürmeye çalışacağım.Sizlerinde başına bu tarz bişey geldimi?Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...
|
|
Direksiyonda Eşşek varsa motordaki beygirin ne önemi var?
Peugeot 206+ 1.4 hdi |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değerli arkadaşım aracı servise bırakmanızı tavsiye etmem.Olabildiğince aracınızın başında durun işlem yaptırırken.Malesef bu yönde güvenim sıfır servislere.serviste fiyatlar aşırı herzamanki gibi.115 liraya yaptırdığım yağ değişim işlemini kendim 60-70 liraya hallederdim.İşlemi yaptırdıktan sonra boşuna pazarlık yapmaya çalışmayın kabul etmezler.Ne fiyat vermişlerse onu alırlar genelde.Aracınızıda yanlız bırakmayın 2.defa söylüyorum.
![]() |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat fazla bende de aynı araç var 300 tl dedikleri şey için ben 190 lira ödedim üstelik 10 taksit biraz kavga etmeniz lazım servisle :)))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
magnabaris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı magnabaris
Arkadaşlar,dediklerinize katılıyorum.Aracimin garantisi olduğu için mecburen servise gittim.Ilk bakımda servise gitme zorunluluğumuz olduğu için fiyatlar yüksek ve gelen müşterileri yolunacak kaz gibi görüyorlar.Yarın aracı teslim alırken en yetkili kişiye kadar giderek fiyata itiraz edeceğim.Gelişmelerden haberdar ederim.
|
|
Peugeot 206+ 1.4 hdi |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
özel serviste yaptırın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ne söylerseniz arkasında durun geri adım atmayın.Zorlayabilirler sizi.
![]() |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Malesef servisler öyle,ayrıca kullanıkları yedek parçadanda kar yapıyolar.Piyasanın neredeyse iki katı =)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kesinlikle benim buradaki kardeşime abilerime önerim parçalar bizim sponsorlarımızda daha ucuz ben onlardan alıp burada ustayla anlaşıp taktırıyorum ve servis ile arasında epey bi fiyat farkı oluyor
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı magnabaris
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Bugün servisten aracimi almaya gittim,müşteri temsilcisi ile görüştüm,bakım 1 diye sisteme girdiklerinde,sistem otomatik olarak servis ücretini belirliyor diye söyledi.bende nasıl bir sisteminiz var piyasanın 2 katı deyince fiyatı 250 tlye çektiler.Verilen faturayı inceledim,piyasada 50 tlye satılan total quartz 5 w40 motor yağı yetkili serviste 105 tl,1 litre cam suyu koymuşlar ona bile 8 tl ücret almışlar.Malesef bu ilk ve son yetkili servis maceram oldu.Son olarak sunuda belirteyim aracimin direksiyonunu düşük hızlarda sağa ve sola cevirdigimde kuturtu şeklinde ses geliyordu,bakım için servise gittigimde bunuda belirtmiştim,yapılan kontrolde direksiyon milinde problem görmüşler.15 gün sonra parça geldiğinde değiştireceklermis.Anlatmak istediğim aracinizdan gelen bu tarz ufak sesleri garanti süreniz dolmadan göz ardı etmeyin,ileride daha büyük problem olarak başınıza gelebilir. Tum arkadaşlara yapmış olduğu yorumlar için teşekkür eder,kazasız ve problemsiz sürüsler dilerim. |
|
Peugeot 206+ 1.4 hdi |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Arabanızın motor kaputunu kaldırıp eksik varmı onu mutlaka kontrol edin... Ben bir defa aracımı Adana Dörtler Peugeot yetkili servisine götürdüm, motorun üstündeki plastik muhafazayı takmamışlar. 2 gün sonra farkına vardım ve aradım, birazda kızınca hemen gidip alabileceğimi ve kapağın tamir edildiğini söylediler tabi inanmadım. Başka arkadaşlarımdan da gidip memnun olmayanlar var. Artık önünden bile geçmiyorum, araçlar çok iyi ama yetkili servis ve hizmetleri beş para etmez.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Valla ben de aracımı sürekli dörtler'e götürdüm. Aksine bir sıkıntı yaşamadım. Belkide o anda sizin araç ile ilgilenen kişilerden kaynaklanıyor olabilir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
heycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Ankara Göralda mayıs ayında 15.000 bakımına 240 lira 10 gün önce 30.000 bakımına 440 lira ödedim
30.000 bakımında periyodik bakıma extra ön balatalar değişti, motor sistem temizliği yapıldı. Bi dahaki bakıma aracımın garantisi doluyor ankarada tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |