![]() |
|
İlk sanal modifiye denemem.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
princealtair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 21:03 |
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bu sanal modifiye prğramını hangi siteden indirdin link atabilirmisin
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
princealtair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
Bunu photoshop ile yapıyosun ayrı program yok bildiğim kadarıyla
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah hocam bayağı emek harcamışsın :) tampon daha iyi olabilirdi sanki :D :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Elinize sağlık güzel olmuş ya adı uzerınde sanal modifiye burdada abartı makbul gerçekte ise sadelik :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
dogru gercekte yapamayacaklarımızın adı sanal modifiye
![]() |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Buda Benim Arabanın Jantlı Hali Hakan Sağolsun :) Fikir İçin Yapıver Dedim Hemen Yaptı Sağolsuun :) ![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
[QUOTE=Zagorka]
Buda Benim Arabanın Jantlı Hali Hakan Sağolsun :) Fikir İçin Yapıver Dedim Hemen Yaptı Sağolsuun :) ![]() |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
harika :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ilk seferde bu kadar icraat he bende zamanında çok uğraşmıştım bu işle ama ilk seferde sadece araba basabiliyodum :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
cok uğraşmıştım bişeyler cıksın diye böyle oldu şimdilerde 3d modellemeye sardım bakalım derslere basladım prog da bulursam bi 3D modifiyeli 206 yapmayı düsünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |