![]() |
|
206 ses yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 Saat 23:08 |
206 gti aracımda ön kapılarda boş olan 16 cm lik hoparlör yerleri kafamı kurcalıyor.ben arabamda sesi tek kendim dinlemek istiyorum .bu yüzdende komple ses tesisatı istemiyorum subwoofer felan istemiyorum.güm güm ses istemediğim için arka pandizota arkadaşımın arabasında gördüğüm ve sesini çok beğendiğim 5 yollu PİONEER TS-A 6992S hoparlörinden bir çift koymak istiyorum.teybimide orjinalini değiştirerek yerine PIONEER DEH-2100UB istiyorum..bende aranıza yeni katıldım.herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum şimdiden...yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu; 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır lütfen yukarıdaki açıklamayı dikkatle okuyunuz. kendinizi tanıttığınız takdirde arkadaşlarımız gereken yardımı yapacaktır.
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |