![]() |
|
Arkadaşlar sizce aracın yakıtı güzelmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Otomatik arayla bu değere hiç bi zaman ulaşamassın kanka :-)
|
|||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
24 bıle ıyı yanı
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
iste dediğim gibi uzun yolda ulaşıyorum 0.185 krş yakıyorum 100-110 km sabit hızla
|
|||||
![]() |
|||||
||||
2.15 ti cem ölçtüğüm zaman lpg...işte iki gün önce de 2.25 oldu lt resi
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Neyse buda bır basarı degıl mı
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
27 lt lpg ile 27*2,15=58 tl (küsüratları saymıyorum) 58 tl /316 km=0.183 tl
|
|||||
![]() |
|||||
||||
valla ben 1.4hdi ile ankarada(şehir dışı hiç yok) o kadar dikkat etmeme rağmen en iyi 47*3.69= 175 (780km)
175:780=23kr/km 47:7.8=6.0 lt /100km istanbul gibi bir şehirde verileriniz cidden çok iyi |
|||||
![]() |
|||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||||
Arabanın yakıt mütiş gerçekten bak mesal bunların 1,9 var eşşek ve çok yakıyo bedeki 1,6 hdi örnek vericek olursak mesala ben 20 tl mazotla 120-125 km yol giderken babam 70 km zor gidiyor buna ersin canlı şahit kullanıcıdan kulanıcıyada fark var
|
|||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |