![]() |
|
satılık 206 xr yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mqcuin60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL/PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2016 Saat 15:36 |
Arkadaşlar 2 hafta önce 2002 model otomatik 1.4 206 xr aldım. aldığım adam ban araba local boyaların dışında hiç brşey yok dedi fakat araba tavan komple boyalı çıktı.ve taöm 4 müşteri baktı gitti. arabayı 18.500 e aldım şuan kaça satabilirim ve nasıl satabilirim lütfen yardım edin ve arabyı kredi çekip aldım çok zor durumdayım adamda yardımcı olmuyor. bu arad araba 60.000 de daha kız gibi ama yürürü motoru ve şanzımanı tertemiz.
Düzenleyen mqcuin60 - 10 Ocak 2016 Saat 15:38 |
|
PENDİK BELEDİYESİ
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sağlam bir avukat bulup aldığınız adamı aratacaksınız. Yasalar tamamen sizden yans. Aldığınız ürün ayıplı kusurlu mal statüsüne girdiği için satan adam geri almak zorunda. Özellikle sattığı ilânda tavanın boyalı olmadığı yönünde birşeyler yazmışsa işiniz daha kolay olur. Söylediğim gibi iyi bir avukat ile görüşürseniz avukatın adamı araması bile adamı korkutur diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
mqcuin60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL/PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
ÇOK teşekkür ederim o halde hemen yapayıom peki ilanı kaldırmışşa bulamassamda yinede ilana ulaşabileceğim bi yol vsrmı ?
|
|
PENDİK BELEDİYESİ
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Gecmis olsn hocm alirken expertiz yaptirmadiniz mi? Keske ilanin screenshot unu alsaydiniz delil olarak kullanirdiniz su an.Ve size yalan soylediyse tavan icin bide km sine baktirin oynanmis olmasin? 2002 model 60.000 ve fiyati da makul? O fiyata vermezlerdi diye dusunuyorum.
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kuvvetle muhtemel km e düşürülmüş . Umarım hakkınızı alırsınız
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelikle geçmiş olsun.Konuya gelicek olursak arkadaşın dediği gibi yasal yollardan hakkınızı arama şansınız var.Ancak aracın boyalı olması dünyanın sonu değil.Beğenmişsiniz yeni almışsınız madem binin,araç boyalı diye neden hemen elden çıkartma çabası içine giriyorsunuz.Ayrıca boya konusunu işin ehli bir yerde iyice ekstpersiz yaptırın,göz kontrolle bu araç boyalı laflarına itibar etmeyin,bunun çeşitli metodları var bunları uygulayarak çıkan sonucu göz önünde bulundurun.Piyasada sallamasyon iş yapan insan çok.Boyasız araçlara boyalı diyenlere çok denk geldim.Son olarak aracı alırken baktırma özgürlüğüne sahipsiniz,sizde alıcı olarak bunu yaptırmak zorundaydınız ilerde böyle bir durum yaşamamak adına.Ama olmuş artık ne diyelim sağlık olsun.Ayrıca konu çok yanlış yere açılmış.
Düzenleyen samet206 - 10 Ocak 2016 Saat 18:38 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Kardes ihtiyacin yoksa motor yuruyen temizse satma sakin. 2002 model arabada tabi ki bpua olacak begenmeyen al.asin sakin sikma canini. Tavaninda boya olmayan gotu basi ayri pynayan 206 dolu onlara baksinlar.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Boya takıntısı 3-5 yaşındaki araçlar için olabilir de 15 yaşındaki araç için kafaya takılacak bir şey değil, belki 2 defa boyanmıştır aldığınız adam bile bilmiyordur.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Ayrıca bence km.ye baktırın orjinal olmayabilir, o daha önemli.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
ÇOK TEŞEKKÜR MEDERİM ALLAH RAZI OLSUN İÇİMİ RAHATLATTINIZ BEN ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN O YÜZDEN SADECE BİZ İNSAN SEÇEMİYORUZ BEN YALAN SÖYLEMEYİ SEVMEM İNSNAIN LAFINADA GÜVENİRİM HATA YAPTIK AMA ALLAH DAHA BÜYÜK SIKINTILAR VERMESİN KM YE BAKTIRDIM ORJİNAL GÖZÜKÜYOR ŞUAN TEK SIKINTISI BOYA BOYADA BENİ ÜZEN KONU İSE BU ARABAYI KİMSEYE ABİ TAVADA BOYA YOK DİYE VEREMEM KENDİME YEDİREMEM VE İNSNALARADA Bİ SEBEP SUNMAYINCA İNANMIYORLAR EN AZINDAN BİLSEM NESİ VAR NEDNE BOYANDI AMA ONUDNA BİLMİYORUM HAYIRLSIIS OLSUN AMA HAKKIMI ARIYACAĞIM PEKİ ÇOK UZUN SÜRERE Mİ ACABA DAVA FALAN ?
|
|
PENDİK BELEDİYESİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |