![]() |
|
206 gti mı 306 gti mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Smh16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 20:09 |
Arkadaslar herkese hayırlı aksamlar 206 git mı yoksa 306 gti mı onerirsiniz kullanan arkadaslar varmı 206 gti alırsam lpg li almayı düşünüyorum 306 gti yakıtı nasıldır hiç bir fikrim yok kullanan arkadaslar varmı benzinde kac kurus yakıyor acaba kmde yardımcı olursanız fikir verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 GTI'ın piyasası daha çok,yüzü daha yeni.306 GTI'ların piyasası pek canlı değil ama herkesde olmayan cinsten,buda ayrı bir güzellik katıyor olaya.306 GTI de yakışıklı araçtır temiz düzgünleri çok iyi duruyor.Ayrıca 306 GTI 6 ileri diye biliyorum 206 GTI 5 ileri.Yakıt konusunda birşey diyemem ama tercih meselesi bence hangisinden en temiz ve en cebine uygun denk getirebilirsen onu al derim zor bunların temizini bulmak şuanda.Millet panel van gibi kullanınca performans araçlarını temiz makina kalmadı ortalıkta.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Smh16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
206 gtiların içi daha derli toplu gibi duruyor o yuzden 206 gtilara daha fazla bakıyorum evet piyasada temizi cok az olanlarda cok yüksek rakam istiyorlar yardımın için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hoşgeldiniz üye tanıtım bölümünden kendinzi tanıtırsanız seviniriz. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Hosbulduk tamam tanıtırım iyi forumlar
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
performans dersen 306 gti teknoloji yenilik dersen 206 gti
|
|
![]() |
|
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
306 gtiler komple hış toplusu yok kalmamış piyasada 206 gti iyi toplanmıs motoru sağlam bulusan hemen al.
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |