![]() |
|
Farkli Marka :) Toyota Auris 2013 Dizel Otomatik C |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 01:33 |
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar Ali, yeni proje ne imiş merak ettim :)
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Hayırlı satışlar.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tesekkurler,
Nasipse w211 e200 2007 ustu makyajli. |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İhtiyacı olan kişilerin kaçırmaması gereken ender araçlardan bir tanesi hayırlı satışlar dilerim.
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ali hocam açıldığı kapıya duyarlı ayak aydınlatmasını nasıl uyguladık acaba ? Bizim araca da olur mu :) Bir de ampülü internetten mi sipariş verdiniz ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Hayırlı satışlar ali inşallah istediğin aracı bulursun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Dilekleriniz icin tesekkur ederim. Beni taniyanlar arabama olan saygi ve ozeni bilirler. Kendimden daha cok sakinirim.
Kendinden kastim su. Normalde serviste satilan ayak aydinlatma kiti var. Kit montaj dahil 900tl. Cok ta bir esprisi yok sadece kapilaridan herhangi biri acilinca tavanla beraber ayak kisimlari da aydinlaniyor ve isigin tonu aracin ic akustigi ile ayni. Aracin icinde acik tonda mavi renkler hakim o yuzden farkli renk kullanmak goz ahengini bozacakti bend ebu isi RGB ile cozeyim dedim. SOnra baktim hepsi birden yaninda olay sacma oluyor bunlari kapiya duyarli yaptim. Soyleki sofor kapisi sofor tarafini arka sag yolcu kapisi kendi ayak kismini aydinlatiyor sadece. Yani hangi kapi acilirsa o kapinin ayak kismi aydinlaniyor. Aracin amator videosunu cektim burda rgb gecis acikti maksat islemde neler var gostermek. Normalde aracin ic tonuna ayarladigim mavi ton da sabit yaniyor. Sonrasinda P6 LumiLED LMZ LED ampullerimiz geldi. Montaji biraz ugrastirdi ama guzel oldu. Hali hazirdaki perdlei mercekle uyumu harika oldu. Simsek etkisi yaratiyor. Xenonda maaliyetli oldu ama daha hizli daha duzgun bir isimasi var. Tireme yok renk farki yok. Tavsiye ederim. Kullandigim led ampulun her biri 5200lumen 55w. Yeni piyasya cikan led ampullerle karistirmayin. Düzenleyen Alicilik - 12 Aralık 2015 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Hayırlı Satışlar Ali senin arabalara aşık olmamak elde değil :)
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Ali açıklamalar için sağ ol umarım değerini bilecek bir alıcıya gider araç.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hayırlısı olsun hakkında Alicim kıymet bilene gider inşallah
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |