![]() |
|
Debriyaja bastığımda motor sesi değişiyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 01:56 |
Merhaba arkadaşlar...
2009 model 1.6 hdi 308 de Araç rölantideyken motorun sesi değişik geliyor. Debriyaja bastığımda motor sesi normale dönüyor bırakınca yine garip bir ses geliyor. Ses yüksek değil camlar kapalıyken araç içinden duyulmuyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sorun nedir acaba?
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de var aynı mevzu
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl yazıldığını bilmiyorum ama ''prizdirek bilyası'' gibi bi ismi var bunda oluşan boşluktan dolayı oluyormuş, benim 106'ımdada aynı sorun var motor sesinin yanında ek bi ses daha geliyor debriyaja basınca kesiliyor, ustama sordum sorunun ondan olduğunu söyledi anlattı hatta sökülmüş hurda bi parçada gösterdide :) bu parça rölantideyken dönüyor debriyaja bastığımızda ise duruyor ve vitesi boşaltıyor durduğu içinde o ses ortadan kayboluyor olay bu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Teşekkür ederim ... Müdahele edilmesi gereken birşey değil yani. Bir sorun çıkartmaz değil mi? |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem olmadığını söyledi ustam, baskı balatayı değiştireceğim zaman onuda yaptırıcam, çünkü zahmetli bir iş komple dağıtılması gerekiyormuş ve acele etmeyede gerek yokmuş. eğer maddi imkanınız varsa yaptırın kafanız rahat olsun ama imkan yoksada kafaya takmanıza gerek yok
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Arkadasım gecmis olsun öncelikle.
Banada baskı degistirecegin zaman hallederiz demisti. Cünkü o sesi yok etmek icin şanzımanı dagıtmak gerekiyor. Bende ustamı dinledim ve bi gün yolda kaldım o ustam yüzünden. Yolda giderken baskı sıyırdı ve bunun sebebi o sesten dolayı oldu:) Keske dinlemeseydim ustamı ve yaptırsaydım demistim:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |