![]() |
|
308 polen filitresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 Saat 23:20 |
Arkadaşlar 12-13 bin km oldu polen filitresini değiştirmedim..gecen fark ettim kaloriferi 4-5 ci kademede çalıştırdığımda özelliklede hava yönünü camlara verdiğimde kaloriferin verdiği hava arada keslip tam kesilmeden tekrar hızlı hızlı üflemeye devam ediyor..daha önce bu konyuu açtıgımda bir arkadas bana polen filitresi tıkanmış oalbilir demisti.bende polen filitresi almaya karar verdim.yalnız bulundugum yerde yedek parça problemi oldugundan internetten isteyecem . 308 polen filitresi tüm modeller için aynımı..dizelde olsa benzinlide olsa aynımdır..saygılar..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet tüm modeller için aynıdır. Linkte açıklama bölümünde yazıyor.
http://www.peugeotmarket.com/308-POLEN-FILTRESI-KARBONLU-ORJINAL,PR-645.html |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
kardes carbon lu olması şartmı..arada fiyat farkı varda
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam şart değil, bende 308 için karbonsuz olandan almıştım
Düzenleyen Serco05 - 13 Ocak 2013 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
Sağol kardeş.saygılar
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Karbonlu olanin farki disarida koku oldugunda ortaya cikar. Ornegin eger onunuzde bir kamyon gidiyorsa ve egzosu direk araciniza geliyor ise karbonsuz filtre bu kokuyu filtreleyemeden iceriye verir. Karbonlu ise kokuyu minimuma indirir.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bir fark olmaz hepsine uyar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |