![]() |
|
Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çak fazla gürültü sevmiyorsan benim yaptığımı yapabilirsin.
bendede 206 var pioner 3050 aldım 250 TL mp3 lü usb girişli önlere 120 lik pioneer arkaka bagaj üzerine 400 lük baslı ve tizli pioneer aldım ama bunları pioneer ana bayisindesatın aldım replika değiller belkide bu yüzden çok kaliteli ve iyi sayıla bilecek derecede yüksek ses alıyorum ve amfisiz..
bunların hepsi bana montaj dahil 500 tl maloldu....
ama kıbrıs şartlarında...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istersen birde buna bak benim kulladığım bu bu satıcıdan almıştım nerdeyse 10 ay oldu alalı çok memnunum. aracımın göstergerinede çok uyumlu buna dikkat et bence gösterge ışıklarıyla aynı renk olsunki ortam ışığı hoş görünsün...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teyp, ön kapı component aldım ki, Aarkalarda sıra :)
|
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu amfiyi nasıl bilirsiniz neleri kaldırır?
Fiyat olarak ne hakeder? :) Sony XM-4SDüzenleyen ekiraz - 26 Nisan 2009 Saat 21:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |