![]() |
|
206 ALMAK İSTİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizel motor çok mantıklı fakat istediğim tek kapılı bi 206 :)
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizel tek kapı van var ama onun temizini az km lisini bulmak imkansıza yakın
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
vay be antalya il sınırı, ne guzel gunler yaz, gunes, antalya, arkadaslar
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
1.6 XS mi 1.6 quicksilver ? 16 bin liaraya kadar hangisini temiz bulma ihitmalim daha fzlaa
Düzenleyen karizma31 - 14 Ocak 2014 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
kardeş benim araç satılık istersen ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-147648127/detay/ bakabilirsin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
arkadaşlar xs ye lpg alsam 100 km de kaç tl yakarım sizce normal kullanımda km de kaç kuruş yakar lpg de arkadaşlarr şehir içi kaç yakar şehir dışı kaç yakarr
Düzenleyen karizma31 - 15 Ocak 2014 Saat 16:47 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
kardeşim sana kısaca şunu söyleyeyim, performans ile LPG yi bir arada düşünürsen sanayide çok vakit geçirirsin. umarım istediğin özellikte temiz bir araç bulabilirsin. selamlar
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
lpg li şehir dışında dizele yaklaşır ancak, şehiriçi içer. 1.4 sw hdi sahibiyim. İzmir içi dur kalk 3. vitesi görmüyorum. Kış zamanı ve aracımın sw olmasına rağmen bu sırf şehir içi kondisyon ile 7,5 litre maximum değer yakıtım. Tabi temiz bakılmış motora sahip araç şart
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Ayrıca dizelin beygiri düşük gibi görünsede, tatmin edici performnsa sahiptir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
bilgiler için teşekkürler
|
|
![]() |
|
lazaruss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
hocam benim 2002 model xs im vardı 2 sene boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. düzenli bakımlarını yaptırırsan on numara aractır hiçbir sıkıntı çıkarmaz. 8-9 defa şehir dışına çıktım marşpiyelli haliyle:)
bence gti a göre bunu öneririm. gti 2,0 motor 145 hp xs 1,6 16v 109 hp ancak xs alırken 2 çeşidi var, benim sana önereceğim 1,6 16v 109 hp olanıdır. yakıtta da çok ekonomiktir. 2001 yılın ilk yarısına kadar xs ler 1,6 8v 90 hp üretilmiştir. 2001 ikinci yarısından itibaren üretilenler ise 1,6 16v 109 hp dir. benim aracımda 109 hp likti. gti a yakın bi tat verir. maksimum vermen gereken rakam 15,500 tl dir bana göre. tek kapı olduğundan satarken illaki değer kaybedecektir. bunu göze alarak fazla para vermemeni öneririm. benden bu kadar. yardımcı olabildiysem ne mutlu. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |