![]() |
|
Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratatalay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2025 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratatalay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2025 Saat 17:08 |
Selam değerli forum halkı.
Çok acil bir yardım talep ediyorum sizlerden. Ne yapabilirim çözüm nedir? Peugeot 206 1.6 CC (Cabrio) araca sahibim. Aşağıda gördüğünüz parça klimanın evaporator sensoru oluyor. Her ne hikmetse tüm peugeotlarda farklı bir sensör kullanırken bunda bu ucu cıvalı metal parçayı kullanmışlar. Aynı zamanda bu parça citroen xara markasında da kullanılıyor. Türkiyede satışı yok. hiç bir çıkmacıda mevcut değil. Bu parça kırıldı ve Şu anda klimam kompresor çalışıyor gazı var herşeyi var ama klima soğuk üflemiyor. sanırım kalorifer ve klima arasında sıcaklığı algılayıp geçiş yapan bir parça bu parça. Klima açık ya da kapalı full sıcak üflüyor. Bir kaç denemem. 1- Bu soketin olduğu kabloyu kesip birbirine bağladım belki switch gibi algılar diye nafile. 2- Bu soketi kırılan yerinden lehim yaptırıp bağladım ama yine nafile. 3- Klima gazı kontrol edildi. var sorun tam olarak bu parça başka bir şey değil. ![]() NASIL BİR ÇÖZÜM SAĞLANABİLİR. ÇÖZÜM ÖNERİMİZ NEDİR. BAŞKA BİR EVOPARAOR TAKIP ÇÖZEBİLİR MİYİZ
Düzenleyen muratatalay - 11 Haziran 2025 Saat 17:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |