![]() |
|
Camınızdaki inatci lekelerden kurtulmak bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 Saat 18:02 |
Merhaba arkadaşlar size bir konuda bilgi vermek istiyorum. Camınızdaki kirec vb lekeler varsa würth un pasta si var.Biraz pahali ama gerçekten ise yarıyor. Elle bile uygulama yapabilirsiniz. Not:sirkeyi denedim bende ise yaramadı.
Düzenleyen korkusuz202 - 06 Ocak 2014 Saat 18:05 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camdaki lekelerın çoğu benzınlıklerde yıkamaktan oluyor köpüklerinden yada kuyu suyundan sırkede bır yere kadar ışe yarıyor tabı daha sonra lekeler kalıcı oluyor bu lekelerı en aza ındırmek ıçın benzınlıktekı yıkamadan ve kurulamadan sonra hemen akabınde cam sıl ve özel cam temızleme ılaçlarıyla temızlemek böylelıkle lekelerın önune geçebılırsınız . Ayrıca bilgi ve tavsiye için teşekkürler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
teşekkürler....
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Ben Tinerle Yapıyorum İşe Yarıyor TAVSİYE ederim :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
aynı dertten muzdaribim özellikle benzinliklerde ki yıkamacılarda yıkadıktan sonra lekeler daha çok oluyor genelde vaktim olduğunda camları silecekle silerim. bu ara kış hava soğuk pek ilgilenmiyorum lekelerde çoğaldı çözümünü öğrenmiş olduk faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim. keyifli sürüşler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |