![]() |
|
ORJİNAL TEYBE DÖNÜŞ.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
206 feline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2016 Konum: izkir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 feline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ana uniteyi(teybi) değiştirmeden hoperlör degistirmek hicbir fayda sağlamıyor. Ben subwoofer kullanmiyorum bence çok kafa şisiriyor ve yolda insani yoruyor ayrica gereksiz pahalı ve 5k 206 nin bagajini cok isgal edeyor. Kimileri seviyor kullaniyor sende seviyorsan bisey diyemem tercih meselesi. Allexinde dediği gibi sedan daha uygun subwoofer için koltuk altina falan gerek yok. izmirde olsaydin benim ses sistemini dinlerdin. Dediğim gibi orijinal ses sistemine 10 çeker. Ben once sadece teybi degistirdim (orijinal hoperlöri) ile deneme amaçlı dinledim akabinde hoperleri taktirdim. sadece teyp değişince bile bariz fark oluyor.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Koyduğun ana ünite nedir hocam marka model ? Veya Bi link de olabilir sana zahmet
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
alpine swe-815 review tavsiye ederim 20cm ama bir canavar hb arabalar için birebir anfisi üzerinde ve bas kontrol kumandasıda var ben aldım cok ufak geldi pişman oldum ama calıştırınca ne kadar doğru bir seçim yaptığımın farkına vardım pişman olmuyacağını garanti ederim
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
206 feline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2016 Konum: izkir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 feline
F/P olarak düşünüyorsan açık ara yeni seri Kenwoodlar derim 1) eğer CD bende şart diyorsan standart şu var: http://www.atakantuning.com/Kenwood-...p,PR-1127.html bunun yurtdışındaki modeli/ Amerikadakinin aynısı: http://www.crutchfield.com/S-yfwf1io...-KDC-258U.html dikkatini çekerimki reviews yani yorumlarda nadiren 5 yıldız alabilmiş bir ünite 2) eğer ben hoparlörlere anfi manfi takmayacam en fazla ilerde belki bir mono anfi ve sub takarsam takarım vede USB den şarkı dinlerim dersen açık ara aşağıdaki üniteyi hiçbiri alaşağı edemez. kenwood ses kalitesi + 24bit dac çevirici vs gerçekten ama gerçekten çok tatlı sesi var Kenwood KMM-U 256 Radyolu, USB GiriÅŸli Kumandalı Oto Teyp | Oto Teypler | Kenwood burdada bakınız buda aynısının ingiliz pazarında satılanı vede gerçekten çok zorlayacı bir yorumcunun tarafından adeta altın değerinde sesi var yazmış 10 üzerinden ses kalitesine 10 vermiş https://www.talkstuff.net/index.php/...dflac-he-r1476 şahsen ben bu 2 üniteye bakardım yarın satmaya kalksan ztn 150tlye satarsın olur biter bilemedin 125olsun canın yanmaz montajı kolay güncel ve sesi çok güzel, bu arada cdsiz olan 2inci versiyonu yarım teyp kadar derin montajı çok daha kolay. (Yarbay 2016) Bende bu ünite kenwood kmm U256 var birebir oturuyor 206 nin teyp yuvasına ekstra aparata para vermek zorunda kalmiyorsun.Hoperlerleri vs hepsini tamamlayıp bi kerede montaj yaptirirdim yerinde olsam . Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama uygunsa montajida aldığın yere yaptir ekstra montaja iscilik ödeme derim 80-100 liradan aşağı kimse elini sürmez montaj için Düzenleyen 206 feline - 11 Haziran 2016 Saat 10:01 |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
USBli olanı tercih edeceğimi düşünüyorum hocam Bi bakayim dediklerinize
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
kardeşim bende roadstar 8400N var indash model hoparlör olarak ise pioneer var 2 tane oda arkalarda önleri hiç sökmedim ama ses net ve son seste bile bozulma yapmıyor çok dışarıya dinleyecek bi ses olmasada sonuçta son seste bile bozulmadan dinliyorum bence pioneer teyp anfi arkaya kolon önlere hoparlör işini görür ama aldığın teyp bile güçlendirir bence bi anfi ile doldur istersen aracı :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bakacağız hacim bakacağız, baskı Balata değişecek 3 bin sonra ağır bakım vAr. Biraz yürüründeki sıkıntıları çözdükten sonra artık bakacağız. Teşekkür ederim tavsiyeler için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |