![]() |
|
yay hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2016 Saat 11:50 |
S.a arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Aracımda spor yay mevcut 3.5-4 mm olmak üzere. Bu yay aracın arka tarafını tam istediğim gibi düşürdü ancak ön taraf sanki biraz havada kaldı gibi iki parmak daha düşürmek istiyorum. sorum şu yay kestirmekle ısıttırmak arasındaki fark nedir? hangisini yaptırmak daha mantıklı? Bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum teşekkürler.
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisindede yay özelliğini kaybediyor tavsiye etmiyorum. Yay 4-5 bakla ise kesitirince kalıcak 2-3 bakla amortisor ön takım büyük boyutlarda zarar verir. pressletmek(ısıtmak diyorsun) oda özelliğini kaybettiriyor araç kazık gibi olur. Önede 5 cm yay tak daha fazlada zorlama derim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Katılıyorum.Kesinlikle press veya kestirmeyi tavsiye etmiyorum.Yapıp yapmamak size kalmış.Bazen araçla uyumsuz yay olursa yüksek kalabiliyor aldığınız yay kesinlikle araca uyumlumu bunu kontrol ettirin onun dışında 5 cm yaydan başka yapılcak birşey yok.Yada coilover vb sistemlerden kullanabilirsiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ben de arkadaşlarıma katılıyorum, kestirme ve pressletme işini önermiyorum.
Yay'ın üzerine biraz daha maddiyat ekleyerek keşke coilover alsaydınız keşke. Buyrun pressletilmiş yayın hali ![]() Düzenleyen Gokcesel - 07 Haziran 2016 Saat 21:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |