![]() |
|
LPG'li ilk BMW M5! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bhdrgkz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 14:08 |
|
Son haber modifiye firması G-Power'dan geldi. LPG sistemi entegre edilmiş ilk BMW M5 olan Hurricane M5 GS tanıtıldı. BMW M5'in 5.0 litrelik V10 motoruna LPG montajı gerçekleştiren firma, Almanya şartlarında yüzde 50 ekonomi yapıldığını ve çevreye yüzde 15 daha az CO2 salınımı yapıldığını açıkladı. Ayrıca LPG'li versiyon standart M5 Hurricane'den 25 hp daha fazla bir değere, yani 660 hp güce ve 650 Nm torka sahip. M5 Hurricane GS, 0-100 km/s hızlanmasını 4,6 saniyede tamamlarken 200 km/s hıza ulaşmak içinse sadece 11,4 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Ayrıca Hurricane GS ulaşabildiği 333 km/s'lik maksimum hızıyla dünyanın en hızlı LPG'li aracı ünvanına sahip. Kaynak Milliyet |
||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hükümet duymasın lpg ye zam yapar valla :D |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ey masallah beygırlere bak :))
hemde lpg ıle 25 bg guc artmıs. lpg de guc dustugunu cekmedıgını soyleyenler okusunlar ıste... :))
tabı karsıt tezı savunanlarda kendılerınce haklılar. cunku ulkemızde montaj kalıtesı berbat durumda. profesyonel montajcı sayısı %10 dur en fazla. dolayısıyla araclar gucten dusebılıyor. ama bu guc dusmesının sebebı lpg yakıtı degıl montajın ve ayarın dogru olmamasıdır. bunun anlasılması gerekırrr...
|
||
![]() |
||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
:)))) |
||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
lpg montajını almanyada mı yaptırsak acaba.
![]() |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
![]() |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
bhdrgkz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
|
taktırmam diyorum inatla. bu tür haberleride görünce acaba iyi ustaya denk geliriz de düzgün bir iş olur mu diye de düşünüyorum
|
||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
nerde kaliteli usta ? çoğu kullanım kitapcığından öğrenmiş gibiler
|
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
Gelişmiş Avrupa ülkelerinde insanların LPG ye geçme sebeplerinden en önemlisi çevreyi daha az kirletmek bir sonraki sebep ise birim fiyatı yani çevre kirliliğine azaltmak onlarda daha önce geliyor . Bizim ülkemizde ise insanlar büyük bir kısmı LPG dönüşümün eziklik olduğunu düşünüyor . Örneğin Bmw Mercedes vb gibi pahalı benzinli araçları sahip olan kişiler LPG dönüşümüne geçtiğinde ise bu insanlara " ulan o kadar paran var LPG kullanıyorsun kıroya bak bilmemneye bak" vs diyor . Düz mantık olarak haklılar . Fakat işin detayına girince biraz farklı . Bu adamın bu aracı almaya parası varsa alır keyfine düşkünse alır bunu kimse sorgulayamaz + yakıt aldıgında cebınden her seferinde para cıkacagı için daha uygun birim fiyatlı yakıta geçebilir böyleliklede tasarufuna devam etmiş olur cıkan para yine cepten cıkıyor sonucta . Birşey daha : 307 ile bir A3 ün 100 km yakıtı neredeyse aynı ama sıfır km fiyatları farklı . şimdi ben daha konforlu bir arac kullanmak isteyip LPG kiti takar isem (4 TL lik benzin fiyatından dolayı ) Ulan kırolukmu etmiş oluyorum o kadar param var lpg kullanıyormu oluyorum =) Mantık ortada . Heleki çevreci olmayan insanlara bunu anlatmak bir cahile laf anlatmak gibidir :) ..Bu benim düşüncem arkadaşlar Saygı duyarım :)
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
m5 e tüp...
çok merak ettim performansını :) gerçi aradaki farkı anlayamam sanırım,daha önce m5 benzinli sürdüm sankide :D |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
Hurricane GS ulaşabildiği 333 km/s'lik maksimum hızıyla dünyanın en hızlı LPG'li aracı ünvanına sahip.
belirli bir hızdan sonra hız sabitleyici devreye girmiyormu. insan 330 la nereye giderki. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
cecolı abım kızma anlıyorum sende para kazanacaksın
![]() ![]() |
||
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
tahtalı köye tek yönlü uçuş seferleri ![]() |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
|
evet enesım sana katılıyorum...
hanı bır laf vardır yaa
"anlayana sıvrı sınek saz, anlamayana davul zurna az" buda o hesap aklı olmayana ne kadar anlatsanda bos :))
|
||
![]() |
||
|
kızmak bahane muhabbet sahanee... ama benım dukkanım yokkı :DD
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
artık dizelede lpg istiyoruz hem beygir arttırıyo hem ekonomik hem çevreci yemekte yaparmı acaba :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |