![]() |
|
508 Start-Stop Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihmfe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2023 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2023 Saat 12:04 |
Herkese merhabalar öncelikle. 2020 model 1.5 dizel gtline 508 kullanmaktayım. Aracı 2. el olarak aldım. Aldığımdan beri malesef start stop çalışmıyor. Aracımın garantisinin bittiği süreçte bu problem ile alakalı olarak servise götürdüm. Aracımın aküsünü sarj edip deneyeceklerini söylediler ve sarjdan sonra malesef aracınızın aküsü arızalı %75 üstü sarj etmiyor ve bu sebeple startstop sistemi çalışmıyor dediler. Aracımın aküsünün garantiden değişmesini talep ettim. Fakat uzatılmış garanti olması sebebiyle bunu kabul etmediler. Bende servisten ayrıldım. Bosch servise gittim ve aracıma uygun ebf akü takıldı. Akü yeniydi fakat gene strat stop çalışmadı. Aklıma yüzde 75 olayı geldi. biraz kullanayım dedim. Uzun yolda 1500 km ye yakın kullandım. Fakat start stop tek bir kez dahi çalışmadı. Biraz netten araştırayım dedim. Akünün sisteme tanıtılması gerektiği şeklinde bir bölüm okudum ve bosch servise tekrar gittim. aracımı pc ye takıp birşeyler yaptılar. malesef gene çalışmadı aracımda hata kodları olduğunu söylediler ve bunların sistemin çalışmasına engel olabileceğini söylediler. Resmini yüklemeye çaılşacağım. ne yaptıysam bu sistemi çalıştıramadım. Hata kodlarıylada baya canım sıkıldı. Bir bilgisi ve fikri olan var mıdır?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam. Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Start stop tek ak kaynaklı olmuyor malesef. Hata kodlarını görebilseydik iyi olurdu. hızlıresim.com yüklediğiniz zaman sağ tarafta forumlar için olan link muevut onu kopyalayıp yüklerseniz daha iyi olacaktır. Yardımcı olmak açısından.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |