![]() |
|
lpgli araça son susturucu takmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 10:05 |
|
Arkadaşlar öğrenmek istediğim şey benim arabam 106 quick ve Lpg li hava filtresi ve son susturucu takmak istiyorum ama arabanın çekişi düşer,yakıtı artar,motora zarar verir gibi laflar söyleniyo bunun doğruluk derecesi nedir.Bunları taktırırsam aracıma artı ve eksileri neler olur? Düzenleyen delipedro - 13 Mart 2010 Saat 10:13 |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim fikrim takılır, hiçbir zararıda olmaz, orta halli bir son susturucu bulabilirsin sanayide, çok para vermeye gerek yokkkk |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
marka olarak bılgı alabılırmıyım adrenalın
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
1.4 quikte ses almak istiyorsan kücük kazanlı bir son susturucu taktıracaksın. Real vs gibi ucuz markaları tercih etmeni öneririm. Hava filitresine gelince de bende aracımda kullanmıştım zararı yok diye düşünüyorum ama artık motora zararı olduğuna eminim. Tavsiyem sadece son susturucu taktır ve küçük kazanlı olsun. illa markada sorarsan my racing, real gibi markalara bak derim cok paralık birşey almana gerek yok
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
|
TESKLER BI ARASTIRMA YAPIM
|
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
açık hava fıltrelerı tam olarak tozu toprağı süzmüyor, motora pislik kaçıyor, bildiğim kadarıyla zararı bu. |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
|
Z TECH Hks modeli Silencer egzos 9369 106 kdv dahıl bu nasıldır arkadaslar abartı ses ıstemıyorum tatlı bır ses versın yanlama yaparken dıger araclara ben yanındayım desın ıstıyorum bazen yanlama yaparken yanındakı aracın senı farketmesı..
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
motorun ömrünü yiyiyor ses çıkarayım derken belli bir süre kullanıp söktükten sonrada zaten aynı varmış gibi yakıyor ben tavsiye etmiyorum. |
||
![]() |
||
|
Git sanayide taktır ya bosuna bakma netten silencerlıda tavsiye etmiyorum orta susturucunu büyük yaparsın cok ses istemiyorsan |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |