![]() |
|
99 XR 106 Aracım Klimada Sorun Var Sanırım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2015 Saat 14:28 |
|
Merhaba Arkadaşlar .
Aracımı alalı 6 ay felan oldu.Klimayı devreye soktuğumda fanı dönmüyor ve sürekli çıt çıt diye açılıp kapanıyor ayrıca kompressüron ordanda yağ geliyor klimanın kompresörünün yağla ne alakası var ? Şimdiden Teşekkürler .
|
||
![]() |
||
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu FORUM ÖLÜ
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
17 mesajın var ettiğin lafa bak. Oto tamirci mi burası git sor sanayiye
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap gelecektir merak etme ;)
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
FORUM ÖLÜ FALAN DEĞİL BİLGİMİZ OLMADAN SANA NASIL YARDIMCI OLALIM ... BİLMEDİĞİMİZ BİR KONU HAKKINDA SENİ YANILTMAKTANSA CVP YAZMAMAK DAHA MANTIKLI ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
Arkadasım ben onu kastetmemiştim mesaj yarıştığa degilde foruma katılımın acısından söylemiştim yazdığın 1 mesaja cevap gelmedi diye çamur atamazsın |
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
|
Takip etmesem bu kanıya varmazdım peugeotforum un 106 bölümü ölü hala bence bunu kimse savunamaz ocak ayında kayıt oldum nisan ayındayız 2 tane konu açılmış ? benim konular hariç
Düzenleyen 106IM - 04 Nisan 2015 Saat 12:05 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |