![]() |
|
YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrah_860 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2018 Saat 10:56 |
Hayırlı forumlar arkadaşlar benim aracın arka bagaj kapağı yavaş acılıyor acaba bagaj amortiserlerine yağ sürsem olur mu yada hangi yağı kullanmam gerekiyor internette araştırdım Würth silikon sprey varmış o iyi diyorlar yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
£MY__
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok faydası olacağını sanmıyorum hocam. slikon spreyin fiyarı 20-30 tl civarında bence yenisini almak daha mantıklı gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
direk bagaj amortisörlerini değiştir
|
|
![]() |
|
emrah_860 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için.
|
|
£MY__
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim araçta servis lambası yandı bakıma 2000 kilometre kaldı ama geri sayım sayacı -100 diyor acaba ondan dolayımı yandı ki yardımcı olurmusunuz
|
|
£MY__
|
|
![]() |
|
cosinus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Aracınız senesini devirmiştir, yani ilk servisteki işlemleri yapıldıktan sonra senesi dolduğunda veya 15000 km geçtiğinizde servise gidersiniz, benimkide 3 ay önce uyarı vermişti, sonra serviste çözdüm olayı,
|
|
Direksiyon küçük
Havası büyük :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |