![]() |
|
206 bilgi ekranı arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Askin.engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2016 Saat 12:13 |
Arkadaşlar 206 bilgi ekranı arıyorum elinde olanlar varsa iletişime geçerse sevinirim
|
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kaç satir ekran ariyosunuz arac modeli nedir ? Ayrintili yazarsaniz iyi olur...
|
|
![]() |
|
Askin.engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Araç 2006 manuel 206 kapı açık falan ve tarih saat ve teyp bilgilerini yazıyor 1 yada 2 satır
|
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Gokcesel rumuzlu engin bey de vardi yardimci olur sana
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Umarım yardım eden çıkar
|
|
![]() |
|
ahmedo_06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmedo_06
Bende var kardesim 0535 973 55 35
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 sedandan çıkma temiz 2 satır var 3 ampullü ? 75 lira uyar mı seninkine bilmem sagem ppt 40
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
3 satır bende arıyorum ya 307 de kullanıcam yol bilgisarı gösteren tipten elinde olan varsa 3 satır
|
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
![]() |
|
Kahraman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 model 207CC için bilgi ekranı bende arıyorum.iş görüyor ama
mürekkebinde dağılmalar var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |