![]() |
|
206 GÖSTERGE PANELİ PARÇALARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2015 Saat 20:19 |
Arkadaslar kendime yeni gösterge paneli aldim.eski gösterge panelinin Karti bozuk onun haricinde tum parcalari bulunmaktadir.
Ihtiyaci olanlar kacirmasin. Step motorlari vardir tamir gormustur. Tamir gormus derken plastik kapakta kirilan yere metal ayak yapilmistir. 0538 738 28 95 gun icinde whatsapp veya mesaj atin calisken acamiyorum. Düzenleyen fætih - 04 Ocak 2015 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karti bozuk derken
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gostergenin ana karti bozuk.
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Benim devir saatim bozuk fiyat varmı kafanız da. birde motorlar mı tamir görmüş. Düzenleyen erdemchetin - 07 Ocak 2015 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Motorlar revize edilmiş... Bence daha iyi en azından bir daha sorun çıkarma ihtimali yok...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kusura bakmayın aracımdan biraz uzak kaldım aciliyetten dolayı resimleri çekip ekleyeceğim.
|
|
![]() |
|
aracı sattık gösterge elde kaldı. daha önce aldığım gösterge arıza yapar korkusuyla satmaktan vazgeçmiştim şimdi tekrar satıştadır. ilan günceldir.
100 tl komple göstergeyi göndereceğim. kargo alıcıya aittir. istanbulda akşamları maltepe fındıklıdayım. hafta içi bir gün önceden haber vermek koşuluyla Altunizadede capitolun orda elden teslim ederim. (12:30 13:30 arası veya 18:30 civarı ) |
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
bunun çerçevesini isteyen olursa bende var yeni satarız ;)
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Calişmayan bi aksam varmı yoksa bu kartı bozuk dediğiniz panel mi
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
misafirkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
dijital km ekranının kablosu yok mu?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar göstergeyi değiştirmemdeki sebep yolda giderken birden arabada göstergedeki herşey gidip yeniden geliyordu günlük km falan sıfırlıyodu. yeni gösterge aldım ondada aynı sorunlar oldu. kart sağlam olabilir yada arızalı olabilir birşey diyemiyorum.
tamir için verdiğim dangalak tamirci km ekran filmini kopartmış. o yüzden ekran filmi olmadığından çalışmıyor. motorların ikiside tamir görmüş ancak çalışıyorlardı. 206 satmasaydım inanın korkudan satmazdım bu göstergeyi. 206 sahipleri bir sabah göstergedeki bir parçanın çalışmamasıyla karşılaşabilirler. o yüzden ihtiyacı olanlar kaçırmasınlar derim. ben çıkmasını 1 hafta aradım istanbulda 300 tl altına kimse ağzını açmadı. göstergeleri bir görseniz mecburiyetten aldım en iyi olduguna inandıgımı. çift çıkışlı olanlar pek bulunmuyor...
|
|
![]() |
|
misafirkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
bana da tam o kablo lazımdı.. bu kablo acentelerde bulunmaz değil mi?
ön camı ayrı vermeyi düşünüyo musun? benimkinde çatlak var. uygun olursa alayım.
|
|
![]() |
|
hocam arabanıza binecekseniz toptan hepsini alın derim :)
illaki sıkıntı yaşayacaksınız. bende satıp direksiyon pompasını yaptırcam para topluyorum. elimde focus 2 farı vardı onlarıda satıp bunuda satıp gidip yaptırcam. yoksa ben sana bedava bile verirdim. arbayı aldık sıkıştık :)
|
|
![]() |
|
GünceL...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
binmeyi düşünmüyorum şuan ilana koydum zaten. motosıklet kllanıcısıyım ben :)
|
|
![]() |
|
Güncel...
Motorlar adet 40 Tl . Cam : 25 Tl toptan alana 100 tl ...
|
|
![]() |
|
GÜncel
|
|
![]() |
|
FLeCh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
benm aracim xs gostergeler farkli ve bana km motoru lazim sanirim km düştü arada kafasi eserse yukari kalkio ve km sayaci islemiyor bu bagli olarak. xs in km motoruna uyar mi yardimci olurmusun uyarsa hemen alabilirim ayrica resmi varmi
|
|
![]() |
|
hocam akşam sana resimlerini çeker gönderirim.
|
|
![]() |
|
FLeCh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
tamam bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |