![]() |
|
308 vs C4 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 20:57 |
Selam arkadaşlar.
Dün Peugeot 307 OTM. aracımı sattım. Şimdi yeni araç alma zamanıç Bu aralar yeni kasa C4 lere bakınıyorum. Bir de tabi muadili 308 var. Zaten ikisininde bir çok donanımı aynı sanırım. Benim sorum özellikle ikisini de kullanabilmiş olanlara. Özellikle benzinli ve otomatikten sonra şimdi dizel otomatik bakıyorum. Bu aşamada otomarikleştirilmiş şanzımanla alakalı kaygılarım var. Alacağım araç ikinci el olacağı için de galerideki 0 arabayı test etmek ne kadar verimli olur bilemedim. Sizlerin bu konuda söyleyeceği bir şeyler olursa çok sevinirim. Sevgiler.
|
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam içi çok farklı iki araç ben hiç ama hiç sevmyorum C4 ü. Ha gidip 308 alırmıyım oda tartışılır. Bence ikinci el satan galericilerde bir oturun koltuğuna dediğim gibi farklı bir tasarımını beğenmeyebilirsiniz. Şahsi görüşümdür. Üst limit nedir ?
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
308 ömrünün sonuna geldi artık. Rakipleri kendilerini çoktan güncellediler.
C4 ise rakipleri arasında bence zirveyi zorlayanlardan. 308'in rakibi anca eski C4 olur.
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Evet ben 2. el 308 ve C4 için konuşmuştum. Çünkü sıfır almayacakmışsınız izlenimi aldım
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dolu bir c4 tadından yenmez...
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Açıkçası buradan biraz fanatik sesler belki gelir diye bekliyordum ama hiç olmamış.
Bugün test sürüşü yaptım. Bana içi çok kaliteli gelmedi açıkçası. Bir de 307 Comfort tan sonra çok kalabalık geldi gözüme =)) Boşluğa alışmışım sanırım. Vites geçişleri biraz fazla hissediliyordu ki araç 10 bin deydi. Diğer özellikler zaten gayet güzel, diyecek bir şey yok. Dizel OTM. Citroen lerin hepsinde de ESP varmış. Bana servisim bir ara araç tamirdeyken 308 vermişti ve kullanma şansım oldu. Bunda sanki vites geçişleri daha akıcıydı ancak aynı şanzıman olduğu için saçmalıyor da olabilirim =) Bu arada sıfır değil ikinci el bakıyorum. Bugün bayi confort için 50.500TL fiyat verdi. Aslında iyi tabi ancak yıl sonundaki olağan üstü kampanyaları da bence beklemekte fayda var. Sizler ne düşünüyorsunuz? BSizce 308 in yeni kasası yakın zamanda çıkar mı? Çıkacaksa biraz daha bekleyebilirim. Lakin lansman fiyatları genelde çok makul oluyor. C4 ilk çıktığında 43 bin TL imiş. Bende aslında en fazla 41-42 bin e kadar çıkmak istiyorum. Son olarak Renault Megane 1.5 DCi için ne düşünüyorsunuz? Otomatik şanzıman ileride büyük masraflar çıkartır mı sizce?
Düzenleyen tuncaksoy - 14 Kasım 2012 Saat 18:05 |
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |