![]() |
|
Fan ve hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yüksel68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2020 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2020 Saat 18:06 |
Merhaba, 2012 model peugeot308 1.6 vti access benzinli aracımı çalıştırınca fan 10 saniye sonra motor soğuk olduğu halde açılıyor ve hararet tavan yapıyor. Özel serviste Termostat kontrol ettirdim sağlam dediler, aracın beyni arızalı olabilir dediler. Bende aracı yetkili servise götürdün, serviste su pompası terleme yapmış ve termostat değişecek dediler. Sizce su pompasından olabilir mi, yokda arabanın beynine yazılım mı atılacak, yada beyin değişecek mi. Su pompasını yaptısam arıza düzelir mi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
BayQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su eksiltme var mı?
|
|
Bakımlı Araç Yolda Bırakmaz
|
|
![]() |
|
yüksel68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2020 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
hayır su eksiltme yok
|
|
![]() |
|
BayQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
su eksiltmiyorsa o zaman termostatdır. beyinle ne alakası olabilir ki bence sen devirdayim ve termostadını degiştir . en güzeli serviste yaptırman
|
|
Bakımlı Araç Yolda Bırakmaz
|
|
![]() |
|
Evet öyle yaptım. Aracı servise verdim. İnşallah ordandırda uğraştırmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |