![]() |
|
106 XS TOYOTA COROLLA SOL 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 00:00 |
|
ARKADASLAR ARKADASIMDA 2006 MODEL COROLLA SOL HB 1.6 16 V 110 HP LIK ARAC VAR BENIM XS BILIOSUNUZ COROLLA STOCK BENDE FILTRE DUZ BORU SON SUSTURUCU VAR DRAG VE ROLL NE OLUR 3 GUNE KADAR DENICEZ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
roll corolla alır goturur arkasına bıle bakmaz bence kanka :) arada 20 hplık bı fark var :)
corollanın yenı kasasını kullanıyorum her zmm 1.6 16 valf 110 hplık olanı cok saglam kalkısı var 1.vteste 60'a kadar cıkıyor xs kullanmadım bılemıcem denemek lazım |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
corolla diorum
|
||
![]() |
||
BahadirKork ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2009 Konum: Pendik Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BahadirKork
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım bıldıgım sol olanları otomatık ve kalkısı cok kotueger manuel vites ise alır otomatagini ben benım transporterla yıyorum kalkısta ama manulese alır
|
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
corolla derim drag roll
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
banada corolla gıbı gelıo ama gene bı vıdeo ıle donucez ekranlara her zamankı gıbı :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
aman sen dön de neyle dönersen dön. ama sağ-salim dön. yaw boşver, o geçsin seni. onun arabası iyi osun. ne gerek var araçlarınızı zorlamaya. sonunda dünya kupası mı var sanki. durduk yere bi tatsızlık yaşanırsa hep beraber üzülürüz. |
||
![]() |
||
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
|
su anda corolla kullanıcısı olarak.1 de yersin 2 bilmem ama 3 de corolla nın napacagı belli olmaz:) 3 harbi saglam corollada
|
||
![]() |
||
|
aramıza hos geldın babacım ![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Emrahcım, bir şeyi ne kadar fazla kurcalarsan o kadar çabuk elinde kalır. sizleri pistlerde görmek isteriz.
bi de ben şu roll ve drag kelimelerini anlayamadım bi türlü. varsa beni geçebilecek 3 km.lik S.Gökçen Havaalanı pistinde buluşalım. ![]() unutma; babalar arkadan gelir. Düzenleyen hderelli - 19 Temmuz 2009 Saat 22:58 |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
106 xs 1. vitesi boşverinde 2. vitesde 110 km'ye kadar ilk başlarda alırsın diyorum ama sonra büyük ihtimal toyota alır dıyorum xs 90 hp , Corolla 110 hp ağırlık farklarıda var (106 Xs 895kg) bunuda unutmayalım
|
||
![]() |
||
|
uzunalrıda yakmıssın hadı baba helal :D:D:D tunıngcı genclık aha :D
Düzenleyen EmRaH - 04 Temmuz 2009 Saat 22:22 |
||
![]() |
||
|
hava karanlıktı. verdim ayarı uzunlara. . Düzenleyen hderelli - 19 Temmuz 2009 Saat 22:59 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |