![]() |
|
Peugeot 308 boya hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tahsin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2019 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2019 Saat 14:53 |
2012 model 308 sahibiyim araç sıfırdan beri bende geçen haftalarda arabamın bağajında ve tavanında boya kalkmaları meydana geldi gitgşde büyüyor bu arada herneyse peugeot dörtlere gittim bi sorun olduğunu anlayıp resimlerini çektiler merkeze yolladılar merkezden biri geldi kontrollerini yaptı ve fabrikasyon hatası raporumda böyle bildireceğim dedi bana bugün haber geldi ve arabam 2012 model olduğu için hiçbirşey yapamayacaklarını söyledirler. Bu benim ilk aracım değil ailece peugeot 307 partner 407 ve 308 olmak üzere birçok modeli kullanıyorduk ama bu ilgisizlik bu vurdumduymazlıktan sonra asla peugeot marka araçlara bakmam bile yazıklar olsun
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bu durum bir çok markada kaşılaşılan bir durum hocam. ek olarak elinizde garanti belgeleri varsa oradada yazar boya hatalarına karşı 2 yıl garanti verir bütün firmalar siz aracınızı alalı 9 yıl geçmişki buda uzun bir süre malesefki firmanın birşey yapmaması normal. eğer aracınız servis bakımlı ise bunun tamiri için büyük oranda indirim alabilirsiniz biraz baskı kurarak. Emin olunki bir çok markada bu tip sorunları kullanıcıya yüklemekle kendilerine zarar verdiklerinin farkında deiller.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |