![]() |
|
Ankarakart (öğrenci) yılbaşına kadar 5tl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 19:16 |
Merhaba arkadaşlar,
Ben de kısa zaman önce öğrendim. İ. Melih istanbuldaki akbil sistemine benzer bis sistemi 1 ocak 2014 tarihinden itibaren Ankara için de başlatacak. 1 ekimde dağıtıma başlayan kartlar için şimdilik sadece indirimli yararlananlar başvurabiliyor (öğrenci-öğretmen) Tam kullanan kişiler ise yılbaşından sonra başvuru yapıp alabilecekler. İlk ve orta dengi öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler için, 1 adet güncel fotoğraf Kimlik Üniversite öğrencileri için 1 adet güncel fotoğraf son 2 ay içerisinde alınmış öğrenci belgesi ve 5 tl ile gerekli merkezlere başvuru yapıp alabiliyorlar Öğretmenler için açıklamayı okuyamadım ama 30tl ücret ödüyorlar Yılbaşına kadar bu fiyatlar geçerli acele etmenizi tavsiye edeirm. İnternetten başvurular bitmiş. Şuan 6 yerde sıra alınarak veriliyor oralarda baya sıkıntılı. Ben akşam 6 da beşevlerden zorla aldım. Soyadı benzerliği ile alınabiliyor yani yakınınızın kini alabilir ve ya alması için bir yakınınızı yönlendirebilirisniz. Başvurulması gereken yerler;
Akköprü de 300kişilik bir sıra vardı. Bitecek gibi durmuyordu. Beşevlere geçtim ordada 20lerde olan sıra 120lere gelince yeniden numara verdiler 4 banko çabuk işledi 1 saatte aldım. İşlem 2dk fln sürüyor. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankarada sistem nasıl bilet sistemi mi?
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da sistem yok :) Tek iyi şey ego uygulamasıyla otobüs ne zaman gelecek onu biliyosun :) bilet ; 2lik 5 lik 10luk 20 lik |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hmmm bu konuda baya geri kalmış yaw.. 13-14 senedir kentkart kullanıyoruz otomatik yükleme bile var hgs gibi..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bizde de bol bol köprü yol inşaat var. 2gram metro 2 gram daha katacakları metronun inşaatı var. Eskiden bizim okula semt servisi vardı akşam okula ona dönerdim o da kalkmış. Eskisi gibi kızılay otobüsüede gelmiyor. Adam binemeyeceğim otobüse kart aldırıyor. Bir akrabasına bastırdığı kartlarla oğlunun otobüslerine fln da biniyoruz biz de böyle ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |