![]() |
|
Acil 24.000 civarı araba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omeryargi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2016 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omeryargi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2016 Saat 08:55 |
Selamun aleyküm herkese günaydın abilerim. sizden acil bir sorum var 1 haftadır araba arıyorum alamadım kafamı çorba ettiler ancak birtek bu forumda bana yardım edileceğini düşünüyorum. En fazla 24bin civarı bir araba arıyorum konforlu yakıt tüketimi iyi,içeri fazla ses almayan,km olarak 160bini aşmamış 2 yıl sonrada askere gideceğimden kolay elden çıkarabileceğim bir araç hangisi alınabilir.aklımdakiler citroen c3, 206,307,getz, filan ama sizin aklınızda başka araba varsa önerebilirsiniz fikriniz çok önemli benim için. Şimdiden Allah razı olsun herkesten...
|
|
![]() |
|
omeryargi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2016 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omeryargi
![]() ![]() ![]() ![]() |
???????
|
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Aleyküm selam, günaydın 24 bine konforlu ve içeri ses almayan araba bulmak zor tabiki bunları biraz yapar ama istediğin seviyede olmaz. 206 yı öneririm ama 2. eli biraz hareketsiz. i20 100 bin kmde falan bulabilrsin onunda ikini eli biraz hareketsiz. Palio iyidir bence tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omeryargi
tamam hocam tşk ederim c3 tavsiye edilir mi 2005 model 1.4 hdi sx modeli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omeryargi
farklı yorumları olan varmıdır aceba
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazdıklarının içinde getz i tavsiye ederim.307 temizini zor bulursunuz o fiyata zaten. Farklı olarakda o fiyata opel corsayı tavsiye edebilirim.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Punto Bakabilirsin gets doch motor bak bence diğer modeleri pek hızlı değil
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
kardeşim ben derim ki temiz bi opel astra hatchback al bin derim kafan rahat olur. yürürü de var piyasada. temizini bulabilirsen çok rahat eder kafan. 206 da ses yalıtımı pek arama helede asfalt dışı yollarda müziğin sesi ile kapatabilirsin bu ses olayını. Tavsiyemdir. Ha piyasası biraz cansız ama konfor konusu ve sağlamlık konusu olarak mazda 626 larda düşünülebilir bence.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
aafyokk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2016 Konum: AFYONKARAHİSAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba hocam 206 2001 xt 110 luk full sanroof klima elektrk aynalar yağmur sensörlü orjinal temiz 136 bin km servis bakımlı sağ kapı eteğinde boyası olan aracım var düşünürseniz
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
arkadaş şimdiye almıştır bence aracı.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Narkotik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
307 Sport var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |