![]() |
|
3 Satır Yol Bilgisayar- Dış Sıcaklık Sensörü-Gözlü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
xeelbug ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2016 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2017 Saat 22:19 |
||
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-peugeot-206-207-208-2008-301-307-308-3008-408-508-4008-gozlukluk-391243502/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-206-bardaklik-orjinal-urun-cakmaklik-yerine-391239623/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-peugeot-206-3-satir-yol-bilgisayari-orijinal-391237941/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-206-dis-sicaklik-sensoru-391240977/detay/ |
|||
![]() |
|||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı satışlar Piksel hataları vardır demişsiniz ...?
|
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı satışlar. Piksel hatası olmayan 3 satır ekranlar 170 lira civarında satılıyor bilginiz olsun.
|
|||
![]() |
|||
xeelbug ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2016 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
Anlık piyasadan haberim yok. Ben 250 liraya almıştım ama şuanki piyasası öyle ise 120 tl gibi verebilirim. Teşekkürler :) Piksel hatası dediğim sol (yazıların olmadığı) en üst köşede 6-7 nokta kırmızı ölü piksel var. anlatabildim mi bilmiyorum.
|
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Rica ederim hocam ben de 160 liraya almıştım zamanında o yüzden biliyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
||
90 tl ye uyarsa özelden Pm atın görüşelim ekran için ...
|
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Küllük yerine bardaklık olayı güzelmiş. fotoğrafları inceledim, sanki derinliği biraz az gibi geldi. Kola kutusunun çok az bir miktarı içerde kalıyor gibi.
Derinliği ne kadar ? Ve tam sıfıra sıfır oturuyor mu ? |
|||
![]() |
|||
||
Derinlik olayını ölçüp size yazabilirim, poşetini hiç açmadım, arabayı satmış bulındum ihtiyaç oldu. Ama gördüğüm kadarıyla tam oturuyor oranın şekli tam uyuyor.
|
|||
![]() |
|||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
||
Merhaba bardaklığı ben alıyorum yarın arayacağım sizi
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Hocam daha evvel yazmış bulundum. Biraz saygı duyarsanız.. |
|||
![]() |
|||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
||
Hocam saygısızlık bir durum yok cep telefonundan yazdığım için alt mesajları okumadım sahibinden linkine tıkladım ve ürünün sayfasından sahibine ürünü aldığımı yazdım hatta hesap numarası aldım parasını bile gönderdim, sizin mesajınızı okumadım ayrıca şimdi mesajınıza baktığımda aldığınızı belirtmemiş sadece soru sormuşsunuz ! eğer çok istiyorsanız ürünü size hediyede edebilirim ayrıca internette bir çok sitede 22 TL ye kargo dahilde buldum ama arkadaşa aldığımı söyledim laf ağızdan çıktı yani, bunları neden açıklıyorum size bilip bilmeden konuşmayın ve saygısızlıkla insanları suçlamayın ! |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Bende cep telefonu kullanıyorum. Hiç bir zaman mesajları görmediğim olmadı :) ben sizin mesajları görüp görmediğinizi bilemem. Benim mesajım üzerine yazınca, dediğim gibi saygısızlık oldu. Demişsiniz ki aldığınızı belirten bir şey yok, elbette yok henüz ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. fakat ürün ile ilgileniyorum. Ürün hakkında bilgi alma sebebim sizce öylesine mi :)) yoksa satın almak istediğimden olabilir mi ??? Sizin mesajınız üzerine ürünün sahibi ile görüştüm. Sizin daha önceden iletişime geçtiğinizi söyledi ve üzgün olduğunu ifade etti sağolsun. Ben de hayırlı satışlar diledim çekildim aradan. Hediye falan istemez, güle güle kullanın :) Esas siz bilip bilmeden, anlayıp dinlemeden ön yargılı bir şekilde davranmayın. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |