![]() |
|
partner de korna problem! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 09:33 |
arkadaslar bu aracı aldıgımda korna sesi havalıydı cok kalın güzel bi sesi vardı ve direksiyonun altında kucuk bi düğme var anahtar gibi sağa ve sola gidiyor diğer tarafa geçti mi ses gelmiyor kornadan sağa çekince ses geliyor yani düşündüm ki çift korna var biri sökük çalısmıyor diye altına girdim söktüm birini diğerine taktım falan simdi ince ses geliyor hangisini hangisine takmalıyım sesli korna için içinde iki tane korna var görülüyor direksiyonun sadece sol tarafnda basınca calıyor birde nasıl iştri anlamadım sizce nasıl yapmalıyım.
|
|
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı araçlarda korna siteminde 2 adet korna olur biri kalın dıgerı ınce senın soktugun korna kalın seslı olan olabılır kontrol et derım
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |