![]() |
|
birşey öğrenebilirmiyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mbgenc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 Saat 19:56 |
|
slm arkadaşlar ben birşey soracaktım.bende 206 var ve ben motor numarasını bulamadın motorun üzerinde,motorun neresinde yazıyor acaba?bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 nedir gtı mı xs mi 1.4 hdi mı 14 benzinlimi?
|
||
![]() |
||
|
konu satın alım bolumune acılmıs konuyu dogru yere tasıdım bılgınıze..
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Kulelerin birinin üstünde yazıyo olması lazım..Ama haşim abi konuyu görünce bilgilendirecektir..
|
||
![]() |
||
|
On camın kule dibinde yazan şase numarası
Motor numarası Bloğn üzerinde yazar |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TU5JP4
![]() EW10J4
![]() DV4TD
![]() |
||
![]() |
||
|
Allah vergisi ![]() Ben 76 Almanya doğumluyum arabanın içinde doğdum desem yeridir Ford granada :) sonrada bir taunusumuz olmuştu Rahmetli babam dan kalan bir sevda (ki baba trafik kazasında hayatını kaybeti)yinede bu sevda bitmedi gençlik yıllarında yaşıtlarım diskoya bara giderken ben izmirde sanayiden çıkmazdım 89 senesinde Ali ERKAL sayesinde Ege Otomobil Sporları Kulübüne üye oldum (13 yaşındayken) 91 de İlk uluslararası Turkiye Rallisinde zamanHakemi olarak başladığım motorsporlarına GrN Palio ile Mahalli şampiyona koştum daha sonra askerlik evlilk derken iyice koptum Ama hala severler piyasada nacizane hikayem budur Not : İdol un manası Latincede/ingilizcede PUT demektir Allah Muhafaza tehlikeli bir benzetme olmuş |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |